28 Οκτωβρίου 2015

BINTEO-Nεαρή δέχθηκε σεξουαλική επίθεση έξω από την πόρτα του σπιτιού της [βίντεο]

Σοκαριστικές είναι οι στιγμές που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, στην κατοικία μιας νεαρής Αγγλίδας, όταν κατά την επιστροφή της από τη δουλειά, δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από έναν άγνωστο άντρα.

Η ώρα ήταν λίγο μετά τις 20:00 και νεαρή κοπέλα, επέστρεφε στο σπίτι της, λίγο έξω από το κέντρο του Λονδίνου. Εχοντας βγάλει τα κλειδιά από τσάντα της, είναι έτοιμη να ξεκλειδώσει την πόρτα όταν ξαφνικά πίσω της εμφανίζεται ένας άγνωστος άντρας.

Με γρήγορα βήματα ανεβαίνει τα σκαλοπάτια και αφού σηκώνει με τα χέρια του το παλτό της κοπέλας αρχίζει να της επιτίθεται σεξουαλικά ενώ τη ρίχνει στο έδαφος.

Για καλή της τύχη, ο σύντροφός της βρισκόταν μέσα στο σπίτι και μόλις άκουσε τις φωνές πήγε προς την πόρτα. Ο επίδοξος βιαστής άκουσε τα βήματα και το έβαλε γρήγορα στα πόδια με την κοπέλα να είναι σοκαρισμένη από την επίθεση.

Αν και δεν έδωσε το όνομά της στη δημοσιότητα για ευνόητους λόγους, παρέδωσε το υλικό στην αστυνομία προκειμένου όπως είπε στον αγγλικό Τύπο να μη συμβεί το ίδιο σε κάποια άλλη κοπέλα από τον συγκεκριμένο άνδρα.