18 Οκτωβρίου 2015

Αδωνις: Μην πιστεύετε τις δημοσκοπήσεις των εταιριών-Ο Τσίπρας μοίρασε «αριστερά συγχωροχάρτια» σε Φλαμπουράρη-Σταθάκη

«Η απάντησή μου για τις δημοσκοπήσεις...η Κοινωνία ελεύθερη στο διαδίκτυο vs των εταιρειών! Για να δούμε... » έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τις πληρωμένες δημοσκοπήσεις Χατζηνικολάου και του υπαλλήλου του Μαρινάκη που τον εμφανίζουν τελευταίο με πολύ μικρά ποσοστά. Και η απάντηση είναι ότι...δημοσίευσε κάποιες δημοσκοπήσεις από το ιντερνετ οι οποίες τον φέρνουν πρώτο ή δεύτερο... βέβαια για να τα λέμε όλα: Άλλο ιντερνετ και άλλο κοινωνία... για να τα λέμε όλα... όχι ότι οι πληρωμένες δημοσκοπήσεις των συμφερόντων εκφράζουν την κοινωνία αλλά λέμε τώρα...

Και κάτι άσχετο: Έλεος ρε Άδωνι να βάζεις δημοσκοπήσεις κάτι τυχαίων σελίδων (neodimokratis.gr) που δεν τις διαβάζει ούτε η μάνα τους και εμφανίζουν 25.000 ψηφίσαντες μέσα σε 2-3 μέρες! Σελίδες όπου ρομποτάκια ψηφίζουν μέσα στα άγρια χαράματα

Ο Τσίπρας μοίρασε «αριστερά συγχωροχάρτια» σε Φλαμπουράρη-Σταθάκη

Για «αριστερά συγχωροχάρτια» μίλησε ο Αδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στην κάλυψη που παρέσχε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στους δύο υπουργούς με τα προβληματικά πόθεν έσχες, Αλέκο Φλαμπουράρη και Γιώργο Σταθάκη.
Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας στη Βόρεια Ελλάδα, επισκέφθηκε τη Δράμα, το Σάββατο όπου και πραγματοποίησε ομιλία σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Σήμερα Κυριακή επισκέφθηκε το Κιλκίς, όπου κατέθεσε στεφάνι ενώ είχε συναντήσεις με τους τοπικούς παράγοντες και απηύθυνε ομιλία.

Μάλιστα, στο τέλος της ομιλίας του, έδωσε τον λόγο στο κοινό και απάντησε σε ερωτήσεις τους.