20 Οκτωβρίου 2015

Επίθεση σε Έλληνες δημοσιογράφους από οπαδούς της Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ

Οι συγκεκριμένοι χούλιγκαν είχαν βγει στο κέντρο και ρώταγαν περαστικούς... ελπίζοντας ότι θα πετύχουν Έλληνες - Τράπηκαν σε φυγή όταν οι Έλληνες φώναξαν πως είναι δημοσιογράφοι

Άπαντες γνώριζαν από πριν ότι το κλίμα θα ήταν τεταμένο. Και γι' αυτό υπήρχε απαγόρευση μετακινήσεων. Και να ταξιδέψουν φίλοι του Ολυμπιακού στην Κροατία και το αντίστοιχο στην ρεβάνς! Όμως φαίνεται πως οι οπαδοί της Ντιναμό ήταν αποφασισμένοι!

Το βράδυ της Δευτέρας κουκουλοφόροι οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ επιτέθηκαν σε Έλληνες δημοσιογράφους. Πιο συγκεκριμένα στον Διονύση Βερβελέ (απεσταλμένο του Sport24radio) και στον Γιώργο Στασινόπουλο (απεσταλμένο του ΓΑΥΡΟΥ). Μάλιστα στον Γιώργο Στασινόπουλο χειροδίκησαν, ρίχνοντάς τον στον έδαφος βγάζοντας του και μαχαίρι!

Οι συγκεκριμένοι χούλιγκαν είχαν βγει στο κέντρο και ρώταγαν περαστικούς... ελπίζοντας ότι θα πετύχουν Έλληνες! Και για κακή τύχη των συναδέλφων πέτυχαν Έλληνες αλλά δημοσιογράφους. Εν τέλει δεν ξέφυγε ακόμα περισσότερο η κατάσταση μιας και οι συνάδελφοι φώναξαν ότι είναι δημοσιογράφοι και οι χούλιγκαν το έβαλαν στα πόδια.

Πηγή: gazzetta.gr