28 Οκτωβρίου 2015

Εκδίκηση για τον νεκρό αδερφό! Απίστευτα βασανιστήρια στην πρώην του

Στο μυαλό της 32χρονης Mercedes Salazar, η δολοφονία του αδερφού της είχε συνδεθεί με την 25χρονη κοπέλα του. Έτσι αποφάσισε να πάρει εκδίκηση με την απαγωγή της, ξεπερνώντας κάθε όριο.

Η 25χρονη βρέθηκε να ουρλιάζει για τη ζωή της σε ένα σπίτι τον περασμένο μήνα. Έτσι αποκαλύφθηκαν όλα, με τις αρχές να προχωρούν στη σύλληψη της Mercedes Salazar και των τριών συνεργών της. Είχαν απαγάγει την άτυχη κοπέλα και σώθηκε μετά από 3 ημέρες βασανιστηρίων στις 9 Σεπτεμβρίου.

Ένας από τους 3 συνεργούς της γυναίκας που οργάνωσε την απαγωγή της 25χρονης αποκοιμήθηκε και έτσι μπόρεσε να επικοινωνήσει με τη μητέρα της και τις αρχές. Την κρατούσαν αιχμάλωτη για 3 ημέρες. Την είχαν δεμένη σε μια καρέκλα και απειλούσαν να τη σκοτώσουν με ψαλίδια και ένα μαχαίρι που είχαν μαζί τους. Εκπρόσωπος των αρχών ανέφερε ακόμα πως πιστεύεται ότι πραγματοποιήθηκε αιματηρή τελετουργία. Πήραν αίμα από την παλάμη της και έκοψαν τα μαλλιά της. Της έκαναν ένεση ηρωίνης και την ανάγκασαν να πάρει ένα χάπι με αποτέλεσμα να μείνει αναίσθητη.

Η Salazar και ο 29χρονος James Cerda άφησαν την Teanna San Nicolas να προσέχει το θύμα που την έπεισε να τη λύσει για να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα. Η 32χρονη και ο συνεργός της James Cerda πίστευαν ότι το θύμα είχε συμμετοχή στην ανεξιχνίαστη δολοφονία του αδερφού της που είχε βρεθεί νεκρός σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο διαμερισμάτων τον Αύγουστο. Οι ερευνητές εξετάζουν το ενδεχόμενο να είχε εμπλοκή στη δολοφονία του η 25χρονη, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τη δίωξη που έχει ασκηθεί στην 32χρονη και τους 3 συνεργούς της.

Πηγή: Nydailynews