08 Οκτωβρίου 2015

Ο Μεϊμαράκης ψηφίζει για τον... Γεωργιάδη – Καρέ καρέ το στιγμιότυπο!

Είχε πολλά στο μυαλό του ο Άδωνις Γεωργιάδης. Την προεκλογική κούρσα για την προεδρία της ΝΔ, το να συζητάει με άλλους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Και μέσα σ’ όλα, δεν άκουσε το όνομά του για να ψηφίσει. Για... καλή του τύχη, πίσω του ήταν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.
Η διαδικασία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης ήταν σε πλήρη εξέλιξη. "Παραδοσιακά" στην Ολομέλεια της Βουλής επικρατούσε μια... χάβρα. Οι ψηφολέκτες φώναζαν ονόματα, οι βουλευτές μιλούσαν μεταξύ τους, γελούσαν, σχολίαζαν όσα είχαν προηγηθεί.

Σε κάποια στιγμή ακούγεται "Γεωργιάδης Σπυρίδων". Καμία αντίδραση. Ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλάει έντονα και... παθιασμένα με άλλον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας. Ακούγεται ξανά: "Γεωργιάδης Σπυρίδων". Ο Άδωνις Γεωργιάδης συνεχίζει να μην... ακούει. Και τότε, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης που στο μεταξύ έχει φτάσει στο "πηγαδάκι", πιάνει τον Άδωνι από τον αγκώνα και του σηκώνει το χέρι για να ψηφίσει επιτέλους και να συνεχιστεί η διαδικασία!



"Σπυρίδων Άδωνις να λέτε γιατί αλλιώς δεν μπορεί να απαντήσει" σχολίασε ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, που δεν άφησε ασχολίαστο το περιστατικό, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να προσπαθεί να του... δικαιολογηθεί.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO


newsit.gr