18 Οκτωβρίου 2015

ΤΑΡΑΚΟΥΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ! ΣΚΙΖΕΙ ΤΑ ΚΑΛΣΟΝ ΤΟΥ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ! Ο Νικολόπουλος «πυροβολεί» Στουρνάρα και προειδοποιεί: «Δεν θα βάλουμε τη γλώσσα μας στο γύψο»

«Ο Γιάννης Στουρνάρας ξαναχτύπησε… με ένα πρωτοφανές… “νομοθετικό πραξικόπημα”, πριν καν μας πουν οι συνοδοιπόροι μας «καλοχώνευτα», που πάντως δεν πρόκειται να είναι» δήλωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Νίκος Νικολόπουλος, λίγες ώρες μετά την υπερψήφιση του πρώτου μνημονιακού πολυνομοσχεδίου.

«Καταθέτουμε τη Δευτέρα ερώτηση στην Βούλη και ζητάμε από τον Πρωθυπουργό εξηγήσεις, για την πρωτοβουλία Στουρνάρα να εκδώσει ΦΕΚ, για fast track πλειστηριασμούς και προπαντός απαιτούμε, ως τρίτος ανεξάρτητος κυβερνητικός εταίρος, η συγκυβέρνηση να επανορθώσει άμεσα,αφου αγνόησε τις δεσμεύσεις της νεoεκλεγμένης συγκυβέρνησης, το εξαπτέρυγο του Σημιτισμού, ο πρώην τσάρος του ΣαμαροΒενιζελισμού, και πέρασε 15/10/2015 στο ΦΕΚ την απόφαση της Τράπεζας της Ελλάδος (ΕΠΑΘ), που φέρει μόνον την υπογραφή του ίδιου!» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Νικολόπουλος.

Ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και Βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος είπε: «Καλό θα είναι να μην διαφεύγει από όλους μας παλιούς και νέους, μνημονιακούς και αντιμνημονιακούς, νυν και τέως συμπολιτευόμενους ή αντιπολιτευόμενους. Καιρός είναι να καταλάβουμε ότι μόλις ανεβήκαμε στην τσουλήθρα… που οδηγεί με ταχύτητα στο σκάμμα με το χώμα!!! Μην μας διαφεύγει ότι ακολουθεί η ενοποίηση των ασφαλιστικών ταμείων σε ένα – όπως λένε οι (α)σοφοί- το οποίο δυστυχώς όπως λέει ο πάνσοφος λαός, θα καταλήξει σε κανένα…»

«Εμείς οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες», σημείωσε ο Ν. Νικολόπουλος έχουμε δεσμευθεί, δεν θα βάλουμε τη «γλώσσα μας στο «γύψο» και για αυτό φωναχτά και σήμερα ρωτάμε τον Πρωθυπουργό και τα μέλη της κυβέρνησης: Είχαν ενημερωθεί ή πιάστηκαν στον ύπνο»;