19 Οκτωβρίου 2015

Ο ανώμαλος αποπλανούσε αλβανάκι μέσα στην παιδική χαρά έναντι χρηματικής αμοιβής

Ο 35χρονός Ν.Μ, πιάστηκε επ' αυτοφώρω την Τρίτη 13 Οκτωβρίου το μεσημέρι, να ασελγεί σε ένα ανήλικο παιδί 11 ετών από την Αλβανία, μέσα στην παιδική χαρά

Αποτροπιασμένοι είναι οι κάτοικοι στην γειτονιά της Αγίας Ελεούσης στην Καλλιθέα, έπειτα από το πρόσφατο συμβάν με την σύλληψη του 35χρονου ανώμαλου, που ασελγούσε σε ανήλικα παιδιά, έναντι χρηματικής αμοιβής.
Ο 35χρονός Ν.Μ, πιάστηκε επ' αυτοφώρω την Τρίτη 13 Οκτωβρίου το μεσημέρι, να ασελγεί σε ένα ανήλικο παιδί 11 ετών από την Αλβανία, μέσα στην παιδική χαρά.

Άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ, μετά από κλήση στο 100 από γείτονες της περιοχής που είδαν τον ξεδιάντροπο να ασελγεί μέρα μεσημέρι στο παιδάκι, περικύκλωσαν την παιδική χαρά και φόρεσαν χειροπέδες στον ανώμαλο.



«Εγώ είδα τα περιπολικά. Μέχρι να καταλάβω τι συμβαίνει, βλέπω μπροστά στο περιπολικό έναν άντρα με χειροπέδες, φαινόταν ρακένδυτος, και ένα παιδάκι. Μπήκαν στο περιπολικό και δρόμο. Δεν έδωσα μεγάλη σημασία, κρατούσαν και σακβουαγιάζ το παιδάκι και αυτός και θεώρησα πως κάνανε κάποια κλοπή» είπε μεταξύ άλλων η κα Αλεξία που διατηρεί μίνι μάρκετ στην περιοχή.

Ο 35χρονος άστεγος, κοιμόταν στην Πλατεία Δαβάκη στην Καλλιθέα και, σύμφωνα με την αστυνομία, στο παρελθόν είχε ξανά ενοχλήσει τις αρχές και είχε συλληφθεί για τον ίδιο λόγο.

«Αυτός είχε παρενοχλήσει ξανά παιδάκι και ήταν μέσα στην φυλακή, για αυτό τον λόγο. Σε αυτό το παρκάκι μας έχουν σοκάρει πολλά γεγονότα, μέχρι προφυλακτικά έχουν βρει μέσα στην παιδική χαρά, σύριγγες, ζευγαράκια τι φωνές και τι κακό. Κάποτε κλείδωνε για να είναι ασφαλή με τα παιδιά» λέει χαρακτηριστικά στο protothema.gr η κα Αλεξία.

Χρήστος Χατζησπύρου
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ