27 Οκτωβρίου 2015

ΦΩΤΟ-Χαμός στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Αδωνι στη Θεσσαλονίκη

Ο Αδωνις Γεωργιάδης παρουσία πολλών υποστηρικτών του εγκαινίασε το προεκλογικό κέντρο του στη Θεσσαλονίκη.
Νωρίτερα, ο κ. Γεωργιάδης παρέστη στην πανηγυρική δοξολογία για τον Εορτασμό του Πολιούχου Αγίου Δημητρίου. Στα εγκαίνια στο εκλογικό του κέντρο στη Θεσσαλονίκη (οδός Αγίου Δημητρίου 70, στον 5ο όροφο) παρέστησαν εκατοντάδες φίλοι του Αδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος έδειχνε ενθουσιασμένος από την στήριξη και μέσω των social media δήλωνε έκπληκτος για τις εκδηλώσεις προς το πρόσωπο του ενόψει των εκλογών της ΝΔ.


«Δεν δίνουμε εξετάσεις στην Αριστερά»

Οι παριστάμενοι τον υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα και μια ανθοδέσμη και του φώναζαν: «Γειά σου αρχηγάρα. Γειά σου πρόεδρε». Μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης είπε χαριτολογώντας: «Ρε παιδιά θα στενοχωρήσουμε τους δημοσκόπους».

Μάλιστα, λίγο μετά, στην ομιλία των εγκαινίων των γραφείων του είπε: «Στις 22 Νοεμβρίου θα δώσουμε την ευκαιρία στους αγαπημένους μας δημοσκόπους, για τέταρτη φορά την ίδια χρονιά, να εξηγούν γιατί πέσανε τόσο έξω. Δώστε μου τη δύναμη να αλλάξουμε την Ελλάδα».

«Είναι για μένα αγαθή τύχη ότι 26 Οκτωβρίου, μια χαρμόσυνη μέρα για τη Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα, αφού σαν σήμερα το 1912 απελευθερώθηκε από τους Τούρκους, είμαι εδώ 26 Οκτωβρίου του 2015 για να σας απελευθερώσω από την ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς», είπε ο κ. Γεωργιάδης και δεν άφησε ασχολίαστη τη στάση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στην ανάκρουση του εθνικού ύμνου κατά την επίσκεψη του Γάλλου προέδρου, Φρανσουά Ολάντ στην Αθήνα: «Στον εθνικό μας ύμνο στεκόμαστε προσοχή. Όχι σαν μερικούς μερικούς με ανοιχτά τα πόδια και ανοιχτές τις τσέπες επειδή δεν καταλαβαίνουν αυτό που ακούνε. Στη Ρωσία ήταν σούζα γιατί αλλιώς θα τον είχαν μπαγλαρώσει...».