07 Οκτωβρίου 2015

ΠΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΕ! Υπουργός των ΑΝΕΛ επαναφέρει την ρητορική των εκβιασμών και του «πραξικοπήματος»

Η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, επανέφερε από το βήμα της Βουλής τις ξεπερασμένες αντιλήψεις περί εκβιασμού των εταίρων και συνθηκολόγησης σε ένα πραξικόπημα

Με την «ξεπερασμένη» κυβερνητική ρητορική του περασμένου καλοκαιριού όταν ο πρωθυπουργός και τα υπουργικά στελέχη υποστήριζαν ότι εκβιάστηκαν από τους ευρωπαίους εταίρους για να υπογράψουν το τρίτο μνημόνιο εμφανίστηκε στην Βουλή η υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης  και βουλευτής των ΑΝΕΛ Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά.

«Οι μέρες που ακολουθούν δεν θα είναι ρόδινες. Η χώρα δέχθηκε έναν ακραίο εκβιασμό και συνθηκολόγησε σε ένα ακραίο πραξικόπημα» είπε η υπουργός ξεκινώντας την ομιλία της κάνοντας τους βουλευτές της πλειοψηφίας να αναρωτιούνται εάν έχει μπερδέψει τα κείμενα με εκείνα που είχαν συνταχθεί τον περασμένο Αύγουστο.

Η κυρία Κόλλια υποστήριξε ότι «Μας περιμένει ζοφερό μέλλον»  και κάλεσε την εθνική αντιπροσωπεία να «περπατήσουμε στους δρόμους της Μακεδονίας – Θράκης για να διαπιστώσετε την ερημοποίηση και την φτώχεια».