08 Οκτωβρίου 2015

ΕΔΕ για τον αστυνομικό που προσπαθεί να ισορροπήσει και λένε ότι κλωτσάει λάθρο... ΛΟΛ ρε κομμούνια

Μα που φαίνεται να τον κλωτσάει; Ο άνθρωπος πάει να πέσει λόγω του εξοπλισμού και προσπαθεί να ισορροπήσει... ΛΟΛ ρε κομμούνια

ΕΔΕ διατάχτηκε σε βάρος του αστυνομικού των ΜΑΤ τον οποίο ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε να κλωτσά έναν μετανάστη στο κέντρο προσωρινής φιλοξενίας της Μόριας στη Λέσβο.

Οι φωτογραφίες που απεικόνιζαν το περιστατικό, το οποίο συνέβη την ώρα που στο νησί βρισκόταν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον αυστριακό καγκελάριο Φάιμαν, κοινοποιήθηκαν στο Διαδίκτυο. Ο αστυνομικός αναγνωρίστηκε και διετάχθη ΕΔΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρμόδιοι για τη λειτουργία του κέντρου στη Μόρια είχαν φροντίσει να αδειάσει ο χώρος από μετανάστες και πρόσφυγες, πριν φτάσουν σε αυτό οι κ.κ. Τσίπρας και Φάιμαν.

Στον καταυλισμό "προσφύγων" (κλαίμε ρε μαλ@κες δημοσιοκάφροι) της Μόριας (υπάρχουν Αφγανοί, Ιρακινοί και άλλων εθνικοτήτων εκτός Συρίας) κλώτσησε "πρόσφυγες" (ΛΟΛ), με τις σχετικές φωτογραφίες να κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες σε όλα τα social media με τα σχόλια να είναι καταιγιστικά εναντίον του άνδρα της ΕΛ.ΑΣ.