22 Οκτωβρίου 2015

Δείτε βίντεο από τη στιγμή της τραγωδίας στο Μενίδι

Ενας 40χρονος έχασε τη ζωή του λόγω της φονικής κακοκαιρίας που έπληξε την Αττική

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες από την τραγωδία στο Μενίδι όπου το μεσημέρι της Πέμπτης ένας 40χρονος άντρας έχασε τη ζωή του λόγω της φονικής κακοκαιρίας που έπληξε την Αττική καθώς και πολλές άλλες περιοχές της χώρας.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 12.00 το μεσημέρι, όταν λόγω των νερών που είχαν πλημμυρίσει το οδόστρωμα, μια νταλίκα ακινητοποιήθηκε στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Μαυροπηγής.

Ο άτυχος άντρας κατέβαινε εκείνη την ώρα με το αυτοκίνητό του την οδό Αριστετέλους. Στο όχημα βρισκόταν και η 70χρονη μητέρα του. Ωστόσο, λόγω των ορμητικών νερών δεν μπόρεσε να ακινητοποιήσει το ΙΧ, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στην νταλίκα.

Λίγα λεπτά μετά το τρακάρισμα, ο άντρας και η μητέρα του κατάφεραν να βγουν από το αυτοκίνητο, αφού πρώτα έσπασαν ένα από τα δύο τζάμια του οχήματος. Δυστυχώς, τα ορμητικά νερά τους παρέσυραν, με αποτέλεσμα, ο άντρας να εγκλωβιστεί κάτω από τις ρόδες της νταλίκας και να χάσει τη ζωή του, ενώ η μητέρα του παρασύρθηκε και εντοπίστηκε από περίοικους περίπου 400 μέτρα μακριά, ευτυχώς σώα!

Τα νερά της βροχής παρέσυραν αργότερα και τη σορό του άτυχου 40χρονου, αρκετά μέτρα μακριά από το σημείο του δυστυχήματος.

Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν να τον βοηθήσουν, ωστόσο, ήταν ήδη πολύ αργά...

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player