08 Οκτωβρίου 2015

ΗΧΗΤΙΚΟ-Άδωνις: Αχάριστος ο Καμμένος με τη ΝΔ-Αυτή είναι η σχέση μου με τον Καραμανλή

«Δεν θα έκανα ποτέ συνεργασία με τον Καμμένο» τόνισε, μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στον Realfm 97,8 ο Άδωνις Γεωργιάδης, συμπληρώνοντας:

«Γιατί ο Καμμένος, το πιο ευνοημένο πρόσωπο από τη ΝΔ, βουλευτής και υπουργός από τα παιδικά του χρόνια, κατήντησε να υβρίζει τη ΝΔ για προδοσία, και τους αρχηγούς και τα στελέχη και τους βουλευτές της, και να συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ποιος; Ο Καμμένος που έβγαλε βιβλίο για τη 17 Νοέμβρη και κατηγορούσε ότι ήταν όργανο της αριστεράς και που έκανε όσα έκανε. Κι όμως αυτός ο άνθρωπος έχει υβρίσει με τόσο χυδαίο τρόπο τη ΝΔ» υπογράμμισε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ.

Ακούστε το ηχητικό:



Αυτή είναι η σχέση μου με τον Καραμανλή

Στη σχέση του με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή αναφέρθηκε στη διάρκεια συνέντευξης στον Real FM ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Ο Καραμανλής δεν παίρνει ποτέ τηλέφωνο να δίνει εντολές στον αρχηγό της ΝΔ» είπε ο κ. Γεωργιαδης.

Ερωτηθείς αν θα σηκώνεται όρθιος σε περίπτωση που εισέρχεται στο γραφείο του ο Κώστας Καραμανλής, απάντησε: «Ο αρχηγός της ΝΔ δεν σηκώνεται όρθιος σε κανέναν, γιατί ο αρχηγός της ΝΔ είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας που πρέπει να μπορεί να ηγείται της χώρας και να μάχεται για τα συμφέροντά της. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι ο αρχηγός της ΝΔ δεν ξέρει να δείχνει σεβασμό σε εκείνους που πρέπει».