05 Οκτωβρίου 2015

Καταγγελία ΣΟΚ της Κω/λου: Διώχνουν όσους βόλεψα στη Βουλή... για να βολέψουν άλλους!

Ευκαιρία έψαχνε να επιτεθεί στην κυβέρνηση, ευκαιρία βρήκε! Ποιος "είδε" τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και δεν τη φοβήθηκε. Με... απανωτά tweets, η τέως πρόεδρος της Βουλής τα... έσουρε στην κυβέρνηση για την "παραίτηση" του γενικού γραμματέα της Βουλής, Γιώργου Θαλάσση.

Ο Γιώργος Θαλάσσης ήταν από τους λίγους ανθρώπους εντός κοινοβουλίου που στήριξαν τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της ολιγόμηνης θητείας της. Και από τη στιγμή που η κυβέρνηση του ζήτησε την παραίτησή του, η κα Κωνσταντοπούλου δεν έχασε την ευκαιρία να... πυροβολήσει με tweets.

" Ξεκίνησαν οι εκκαθαρίσεις στη Βουλή, με πρώτο απομακρυνόμενο τον υποδειγματικό Γενικό Γραμματέα Γιώργο Θαλάσση. Ξεμπερδεύουμε με το παλιό", έγραψε αρχικά η κα Κωνσταντοπούλου. Ήταν το πρώτο από τα τέσσερα tweets της. " Του ζητήθηκε η παραίτησή του γιατί τη θέση Γενικού Γραμματέα έχουν υποσχεθεί σε άλλον από το...Γενάρη. Θρίαμβος του νέου!", συνέχισε.

"Ο Γιώργος Θαλάσσης συγκρότησε το πραγματικό νέο υπόδειγμα στη διοίκηση της Βουλής, με γνώση, αξιοπρέπεια, όραμα, ανθρωπιά, άοκνη προσφορά. Γι' αυτό κ σήμερα το πρωί του είπαν: "στις 12 θα ανακοινώσουμε την παραίτησή σας". Σε ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς του κ νέων ηθών", τόνισε.

Δείτε τι έγραψε η Ζωή Κωνσταντοπούλου