09 Οκτωβρίου 2015

ΤΟΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ! Έλληνας παρουσιαστής ειδήσεων παραδέχεται: Οι μισοί Έλληνες θέλουν να με πυροβολήσουν

Τον λόγο που πολλοί τηλεθεατές τον αντιπαθούν, εξήγησε γνωστός παρουσιαστής ειδήσεων σε συνέντευξη που παραχώρησε. Σύμφωνα με τον ίδιο, ευθύνεται η στάση που κρατά σε πολιτικά ζητήματα αλλά και ο τρόπος που παρουσιάζει τα θέματα επικαιρότητας.

Μιλώντας στην Real, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος απάντησε χαρακτηριστικά: «Εννοείται, η µισή Ελλάδα θέλει να µε πυροβολήσει! Το ξέρω ότι είµαι βαθιά αντιπαθής σε πολύ κόσµο. Το κακό είναι ότι αυτό συµβαίνει για λάθος λόγους. Μην ξεχνάς ότι είµαι και βαθιά πολιτικά στοχοποιηµένος. Στις ΗΠΑ οι υποψήφιοι Πρόεδροι πηγαίνουν και δίνουν συνεντεύξεις σε ανθρώπους όπως ο Τζον Στιούαρτ, ο Τζον Όλιβερ, οι οποίοι δεν δηλώνουν δηµοσιογράφοι. ∆εν χρειάζεται να είσαι δηµοσιογράφος παλιάς κοπής για να κάνεις τίµια ενηµέρωση. Επίσης, στην Αµερική κανένας δημοσιογράφος δεν κρύβει το πού ανήκει».

Όταν τον ρώτησαν αν αυτό ακριβώς συμβαίνει στην Ελλάδα, ο παρουσιαστής δήλωσε με έμφαση: «Ακριβώς. Στους παλιούς δηµοσιογράφους, επειδή έχουν παίξει και πολλά λεφτά, τους έχουν χτίσει σπίτια, τους έχουν πάει τα παιδιά τους σε σχολεία, υπήρξαν pay roll, γραφεία Τύπου… Φοβούνται να πουν ποιοι πραγµατικά είναι».