22 Οκτωβρίου 2015

ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΛ@ΚΕΣ! «Όπου γάμος και χαρά η… Βασίλω πρώτη!»

Σε μια εποχή που οι πολίτες «κλαίνε» παραλαμβάνοντας το ένα ραβασάκι μετά το άλλο και καλούνται να σπεύσουν να γεμίσουν τα κρατικά ταμεία από το πενιχρό εισόδημα ή τις περισσότερες φορές από το υστέρημά τους, κάποιοι περί άλλα τυρβάζουν… κάνοντας πολυέξοδα ταξίδια για δημόσιες σχέσεις.
Για παράδειγμα, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης που βρέθηκε στη Μαδρίτη στο πλαίσιο του συνεδρίου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, και είχε επαφές με υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΕ και του ΕΛΚ όπως ο Πρωθυπουργός της Ισπανίας Mariano Rajoy Brey, ο Ευρωπαίος Επίτροπος για την Ευρωπαϊκή Πολιτική Γειτονίας και την Διεύρυνση Johannes Hahn, ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ramon Luis Valcarcel Siso, ο επανεκλεγείς Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Joseph Daul, ο Ευρωπαίος Επίτροπος για τη Μετανάστευση Δημήτρης Αβραμόπουλος.



Ο κ. Πατούλης, με αφορμή της επισκέψεώς του στη Μαδρίτη, μετέφερε σε όλους τους συνέδρους τη βούληση της Ελληνικής Αυτοδιοίκησης να διασφαλιστεί η ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας, σε μια Ευρώπη ισότιμων κρατών – μελών.