17 Οκτωβρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-Ηθικά έκπτωτος ο κ. Τσίπρας, λέει ο Κυριάκος

Ηθικά έκπτωτο χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα, ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο κ. Μητσοτάκης υποστήριξε ότι ο Πρωθυπουργός κορόιδεψε τον ελληνικό λαό, καθώς αφού του υποσχέθηκε την 13η σύνταξη, τώρα έρχεται και του κόβει την 12η. Θα καταργούσε τον ΕΝΦΙΑ, συνέχισε, και τώρα όχι απλά δεν καταργείται, αλλά ενισχύεται η φοροκαταιγίδα σ’ όλη την ακίνητη περιουσία. «Υπάρχει από τον ΣΥΡΙΖΑ ταξικό μένος. Θέλουν να εξουδετερώσουν και να διαλύσουν τη μεσαία τάξη» συμπλήρωσε.

«Όταν ο κ. Τσίπρας ζητάει τώρα προτάσεις να του θυμίσω ότι προεκλογικά είχα καταθέσει κοστολογημένες προτάσεις ισοδύναμων μέτρων που αφορούσαν στην περικοπή των δαπανών» έσπευσε να σημειώσει ο κ. Μητσοτάκης.

Όσον αφορά στην εσωκομματική διαδικασία, υποστήριξε ότι η Ν.Δ. χρειάζεται τους απλούς ανθρώπους, ώστε να γυρίσει σελίδα. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι τα ψηφοδέλτια θα στελεχώνονται μόνο με κομματικά στελέχη που δεν έχουν κολλήσει ένσημα, πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

«Η ΝΔ σήμερα είναι ένα κόμμα μηχανισμών. Είναι ένα κόμμα στο οποίο όλοι προσδιορίζονται με βάση το ποιόν γνωρίζουν (…) Με εμένα αυτά θα τελειώσουν. Διότι η ΝΔ ήταν είναι και θα είναι ένα κόμμα αρχών και αξιών» είπε.