23 Οκτωβρίου 2015

Παράφορος έρωτας στη Βουλή! Το «λαϊκό παιδί» και η «πριγκίπισσα του παραμυθιού»

Σε ελληνικό κινηματογράφο μετατράπηκε η Βουλή, όταν το «φτωχό αγόρι» έριξε το βλέμμα του στα ψηλά τα… σκαλοπάτια. Εκείνος, δημοφιλής, βγαλμένος από τα σπλάχνα της κοινωνίας, εκείνη, όμορφη και χαϊδεμένη από όλους.

Μπορεί να μην ήταν ένας έρωτας με την πρώτη ματιά, και να εμφανίστηκε, έπειτα από αρκετές συναντήσεις στους διαδρόμους της Βουλής, ωστόσο φέρεται να είναι ένα αδυσώπητο πάθος, παρόλο που στα χέρια τους βαραίνει η «βέρα στο δεξί».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso» η «πρωταγωνίστρια» του ειδυλλίου είναι παντρεμένη με έναν σύζυγο που εμφανίστηκε τη μέρα του γάμου(πριν από λίγα χρόνια), κλείνοντας με αυτήν την παρουσία την βασική υποχρέωση απέναντι της. Έκτοτε αγνοείται, δίνοντας λαβή για σχόλια.

Η ενασχόληση τους στις ίδιες επιτροπές ήταν η πρώτη πιο κοντινή επαφή τους. Λίγο τα νομοσχέδια, λίγο οι συνεδριάσεις, λίγο τα άδεια έδρανα τους έφεραν πολύ κοντά.

Το «παράνομο» ζευγάρι έχει γίνει το μυστικό κουτσομπολιό του Κοινοβουλίου, και οι πρώτοι ψίθυροι για το συγκλονιστικό ειδύλλιο άφησαν άφωνους όσους το άκουσαν.

Η σύζυγος του πολιτικού ακύρωσε μια προς μια τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, έτσι ώστε να βρίσκεται δίπλα του, με την ελπίδα ότι θα καταφέρει να σώσει ό,τι μπορεί.