08 Οκτωβρίου 2015

Η καταγγελία της Ντόρτμουντ στην UEFA και η τιμωρία των ταραξιών

Η διοίκηση του Γερμανικού συλλόγου προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες, για να “πετάξει” εκτός γηπέδου τους οπαδούς της που προκάλεσαν επεισόδια στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ενώ προχώρησε και σε καταγγελία στην UEFA για απώλειες αντικειμένων κάποιων φίλων της ομάδας

Η γερμανική ομάδα αποφάσισε να αφαιρέσει από τα μέλη του συνδέσμου οπαδών των Desperados Dortmund 1909 το δικαίωμα να εξασφαλίζουν εισιτήρια για τα εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας στις εγχώριες αλλά και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Στην ανακοίνωση της, η Ντόρτμουντ καταλήγει ότι αν από τα αποτελέσματα της έρευνας, που βρίσκεται σε εξέλιξη, προκύψει ότι στα επεισόδια συμμετείχαν και μέλη άλλων συνδέσμων, η διοίκηση δεσμεύεται ότι θα λάβει ανάλογες αποφάσεις.

Την ίδια ώρα, οι Γερμανοί προχώρησαν σε καταγγελία στην UEFA για απώλειες αντικειμένων κάποιων οπαδών της ομάδας κατά την είσοδό τους στο γήπεδο της Τούμπας. Όπως έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης η γερμανική ομάδα, πριν τη σέντρα της αναμέτρησης και στη διάρκεια του σχετικού ελέγχου που έγινε κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο από την ασφάλεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κάποιοι οπαδοί έχασαν πολλά σακίδια και τσάντες.

Για τον λόγο αυτό, η Μπορούσια προέβη σε καταγγελία στην UEFA, ενώ μέσα από την ανακοίνωση καλεί όσους οπαδούς της ομάδας έχασαν πράγματα να πράξουν το ίδιο, προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση.