03 Νοεμβρίου 2015

«Σταρ Ελλάς-Μις Ελλάς 2015»: Όλο το παρασκήνιο του διαγωνισμού ομορφιάς

Δεκατέσσερις ωραίες ανέβηκαν την Παρασκευή το βράδυ στη γέφυρα ομορφιάς, διεκδικώντας το… βαρύτιμο στέμμα της «Σταρ Ελλάς 2015».
Ένα διαφορετικό σόου σε σχέση με ό,τι έχουμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια, με εντυπωσιακές παρουσιάστριες, αστραφτερές τουαλέτες, φαντασμαγορικά σκηνικά, χολιγουντιανά χορευτικά και τρελά μπάτζετ κατέληξε ο μακροβιότερος θεσμός των Καλλιστείων να πάρει τελικά την μορφή κάστινγκ.

To δημοψήφισμα, οι εκλογές κι οι πολιτικές εξελίξεις ανέβαλαν συνεχώς τη γιορτή ομορφιάς, με αποτέλεσμα τα φετινά καλλιστεία να περάσουν από σαράντα κύματα και τα deadlines, για να λάβουν μέρος οι Ελληνίδες στους αντίστοιχους παγκόσμιους διαγωνισμούς έληγαν στα τέλη Οκτώβρη.

Ένα αγώνα δρόμου ξεκίνησαν ο πρόεδρος της επιτροπής και μετρ της υψηλής ραπτικής Θοδωρής Τρανούλης, μαζί με τον διοργανωτή Βασίλη Πρεβελάκη και κατάφεραν το ακατόρθωτο το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στην Ερμού στο showroom τoυ σχεδιαστή, που επιμελήθηκε με τις υψηλής ραπτικής δημιουργίες του την τελική εμφάνιση των κοριτσιών.

H κριτική επιτροπή που αποτελείτο από τους: Θοδωρή Τρανούλη, τον hair stylist Ηλία Ζάρμπαλη που επιμελήθηκε και τα χτενίσματα των φιναλίστ, τη «Σταρ Ελλάς 2014» Ισμήνη Νταφοπούλου, τη «Μις Ελλάς 2014» Ελένη Κόκκινου και τον δημοσιογράφο Μάνο Κοκοράκη, έδωσαν βάρος ιδιαίτερα στο βιογραφικό των υποψηφίων, αλλά και στις απαντήσεις που έδωσαν στις ερωτήσεις που τους έκαναν.

Στα παρασκήνια τα κορίτσια μείωναν την αγωνία τους βγάζοντας selfies και λίγο μετά τις 19:00 ο φάκελος με τα αποτελέσματα άνοιξε: «Σταρ Ελλάς 2015»: Μικαέλα Φωτιάδη, «Μις Ελλάς 2015»: Κατερίνα Γαλλατσάτου, «Μις Τουρισμός 2015»: Θεοδώρα-Ντανιέλλα Ντε Μοραίς-Μοσχούρη, «Μις Ελληνική Ομορφιά 2015»: Καλλιόπη Γαλετσά, «Αναπληρωματική Μις Ελλάς 2015»: Σπυριδούλα Βαλασιάδου και «Αναπληρωματική Σταρ Ελλάς 2015»: Ραφαέλα Ροδινού.

H κάμερα του VS τρύπωσε εντός κι εκτός παρασκηνίων και κατέγραψε όσα συνέβησαν…

Δείτε το βίντεο:


http://www.verysorry.gr/star-ellas-mis-ellas2015-olo-to-paraskini/