20 Νοεμβρίου 2015

Γαλλία: Τελικά το τσουλάκι είναι ζωντανό και καταζητείτε-Ηχητικό ντοκουμέντο από το μακελειό στο Bataclan

Απίστευτη ανατροπή στην υπόθεση του μακελειού στο Παρίσι όσο και στην αστυνομική επιχείρηση στο Σεν Ντενί.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ανταποκρίτρια του Mega στο Παρίσι, Μαρία Δεναξά, η 26χρονη υποτιθέμενη «γυναίκα-καμικάζι» Χάσνα Αϊτμπουλαχσέν, όχι μόνο δεν ανατινάχθηκε, αλλά δεν είναι νεκρή και καταζητείται από τις Αρχές.

Ο ιδιοκτήτης της γιάφκας στο Σεν Ντενί είχε προειδοποιήσει για τρομοκρατική επίθεση

Επιπλέον ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος στο σπίτι του οποίου είχε γίνει η επιχείρηση στο Σεν Ντενί, ο οποίος είχε δηλώσει ότι δεν γνώριζε τίποτα, αποκαλύπτεται τώρα ότι είχε προειδοποιήσει τα συγγενικά του πρόσωπα να μη συχνάζουν στο σε σημαντικά στέκια του Παρισιού γιατί επίκειται τρομοκρατική επίθεση.

Εξαφάνισαν στοιχεία από το πατρικό της Χάσνα 10 άγνωστοι άνδρες

Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Figaro 10 άνδρες με αυτοκίνητα που είχαν βελγικές πινακίδες πρόλαβαν τούς άνδρες της γαλλικής αστυνομίας και πήγαν στο πατρικό σπίτι της ξαδέλφης του Αμπααούντ και το έκαναν φύλλο και φτερό. Πρόκειται για ομάδα υποστήριξης των τζιχαντιστών που δρουν σε Βέλγιο και Παρίσι.

Οι άνδρες σύμφωνα με το Mega πήγαν στο σπίτι και το σκούπισαν με μοναδικό σκοπό να εξαφανίσουν ότι στοιχεία θα μπορούσαν να οδηγήσουν τις Αρχές στα ίχνη των τρομοκρατών που διαφεύγουν.

Συγκλονιστικό: Ηχητικό ντοκουμέντο από το μακελειό στο Bataclan

Ενα συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο στο Μπατακλάν στο Παρίσι το βράδυ της 13ης Νοεμβριου ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Ενας Ιταλός από την Περούτζια, ο Βίνσεντ Καπουάνα, που έζησε για πολλά χρόνια στο Παρίσι, παρακολουθούσε τη συναυλία των Eagles of Death Metal το μοιραίο βράδυ και την ηχογραφούσε με το κινητό του τηλέφωνο. Στο ηχητικό ντοκουμέντο, ακούγεται η χέβι μέταλ μουσική να διακόπτεται ξαφνικά από πυροβολισμούς. Ουρλιαχτά και απόλυτο χάος ακολουθούν.

Το ανατριχιαστικό ντοκουμέντο παρουσιάστηκε σε ραδιοφωνική εκπομπή στην Ιταλία και το δημοσίευσε η Κοριέρε ντε λα Σέρα.