21 Νοεμβρίου 2015

Εκλογή προέδρου ΝΔ: ΜΑΘΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ! Πότε θα βγουν τα αποτελέσματα

Λίγες ώρες έχουν απομείνει για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Οι τέσσερις "μονομάχοι" Απόστολος Τζιτζικώστας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Άδωνις Γεωργιάδης και Κυριάκος Μητσοτάκης θα διεκδικήσουν αύριο, Κυριακή 22 Νοεμβρίου την αρχηγία του κόμματος. Δείτε πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα.
Οι κάλπες του πρώτου γύρου για την ανάδειξη του νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας θα ανοίξουν στις 07:00 το πρωί της Κυριακής και θα κλείσουν στις 19:00 το απόγευμα. Δηλαδή όπως γίνεται συνήθως σε όλες τις εκλογικές "μάχες".

Όπως ανέφεραν κύκλοι της "γαλάζιας" παράταξης, περίπου στις 21:00 το βράδυ της Κυριακής, δηλαδή δύο ώρες μετά το "κλείσιμο" της κάλπης, θα υπάρχει μια πρώτη εκτίμηση αποτελέσματος. Εδώ να σημειώσουμε πως δεν θα διενεργηθούν exit polls.

Μία ώρα πριν τα μεσάνυχτα θα έχουμε τα ασφαλή αποτελέσματα και θα γνωρίζουμε με βεβαιότητα το αν οι τέσσερις υποψήφιοι θα οδηγηθούν σε δεύτερο γύρο. Ο δεύτερος γύρος είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2015.