19 Νοεμβρίου 2015

ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙ... ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΛ@ΚΙΑ!Η πλάκα δύο Ελλήνων εκκένωσε το αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης και... τους έστειλε φυλακή

Ο εντοπισμός μιας ύποπτης αποσκευής ήταν αρκετός για να σημάνει συναγερμός σε έναν από τους τερματικούς σταθμούς του αεροδρομίου της Κοπεγχάγης το μεσημέρι της Τετάρτης. Πίσω από τον λάθος συναγερμό βρίσκονται δύο Ελληνες επιχειρηματίες, οι οποίοι έκαναν... πλάκα.

Το δικαστήριο της Δανίας αποφάσισε, σύμφωνα με την Telergraph, τη φυλάκιση των δύο ανδρών για 13 ημέρες, καθώς προκάλεσαν άδικα πανικό.

Οι άνδρες, των οποίων η ταυτότητα δεν μπορεί να αποκαλυφθεί σύμφωνα με δικαστική απόφαση, που ήταν ύποπτοι για την πρόκληση «αβάσιμου συναγερμού», δεν ομολόγησαν την ενοχή τους.

Ο εισαγγελέας, Erik Hjelm, ανέφερε πως μια εργαζόμενη στο τσεκ ιν τους άκουσε τον ένα να λέει πως «υπάρχει βόμβα μέσα σε αυτή τη τσάντα», με τον άλλο να δηλώνει πως καταζητούνταν για τις επιθέσεις στο Παρίσι. Μια υπάλληλος στο check in του αεροδρομίου τους άκουσε και αμέσως σήμανε συναγερμός με αποτέλεσμα την εκκένωση του αεροδρομίου που οδήγησε συνολικά στην ακύρωση 58 πτήσεων...