05 Νοεμβρίου 2015

"Μερικοί από μας τους αναρχικούς είναι πολύ ξεφτίλες"


«Αυτά τα ξεφτιλίκια μόνο στους εγχώριους αντιεξουσιαστές τα έχω δει: Να αναγνωρίζουν όλα τα εγκλήματα της ελλαδικής συμμορίας, αλλά όταν μιλάμε για εγκλήματα γειτονικών συμμοριών να πρέπει να «μετριάζουμε» τη ρητορική μας για να μη γίνουμε φασίστες.

Το τουρκικό κράτος είναι υπεύθυνο για 3 εγκλήματα που εντάσσονται στην κατηγορία «Γενοκτονίες Χριστιανών». Τα οποία δεν τα παραδέχονται ούτε το κατεστημένο ΟΥΤΕ οι κάτοικοι.

Το έχω πει και το ξαναλέω: Το αναρχικό κίνημα στην Ελλάδα πάσχει από ισχυρά συμπλέγματα κατωτερότητας και περιλαμβάνει άτομα που αισθάνονται απέχθεια προς αυτό που θεωρούν ingroup, πράγμα που τους κάνει να ταυτίζονται με το outgroup (Τούρκους, Μακεδόνες, κλπ).

Εγώ υπογραμμίζω φανατικά ότι είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που τους κάνει να ΜΗΝ είναι αναρχικοί: Όταν είσαι ακόμα εντός του διπόλου ingroup-outgroup, τουλάχιστον με γνώμονα το έθνος ή την κοινωνική τάξη και όχι με γνώμονα το Κράτος και Εμείς, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ.

Έχοντας αναφέρει τα παραπάνω, προφανώς δεν αρνούμαι ότι μπροστά στους κοτζαμπάσηδες της Ελλάδας ακόμα και ο Σουλτάνος Ερντογάν θα ήταν πιο χαλαρός. Απλά εγώ δεν έχω φετίχ υπέρ των γειτόνων ούτε υπέρ των ημεδαπών.»

....έγραψε στο facebook, ο γνωστός αναρχικός Paul A, από τους κορυφαίους θεωρητικούς του χώρου.

makpress