12 Νοεμβρίου 2015

ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ "ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ" ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ! Η γκάφα του αιώνα…Στον «αέρα» ρωσικά απόρρητα σχέδια!

Απόρρητα έγγραφα των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων, μετέδωσε σήμερα κατά λάθος η ρωσική κρατική τηλεόραση, κατά την διάρκεια κάλυψης συνάντησης του προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν με ανώτατους Ρώσους στρατιωτικούς αξιωματούχους.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, τα μυστικά σχέδια κατασκευής υποβρύχιας πυρηνικής τορπίλης που θα καταστρέφει τους στόχους της δημιουργώντας ζώνες εκτεταμένης πυρηνικής μόλυνσης, ώστε οι περιοχές που θα χτυπά να καθίστανται ακατάλληλες για κάθε στρατιωτική ή οικονομική δραστηριότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με την μετάφραση που έκανε στο εμπιστευτικό έγγραφο το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP).

 Το σχέδιο κατασκευής του νέου πυρηνικού όπλου φέρει τον τίτλο: «Ocean Multipurpose System: Status 6» και, σύμφωνα με το ρωσικό δίκτυο Russia Today, το νέο όπλο θα χτυπά παράκτιες περιοχές και έχει σχεδιαστεί, έτσι, ώστε να παρακάμπτει τα ραντάρ του ΝΑΤΟ.

Όταν το λάθος μεγατόνων έγινε αντιληπτό, η μετάδοση του βίντεο διεκόπη, αλλά, τα λίγα λεπτά που ήταν στο αέρα ήταν αρκετά για να διαδοθεί η είδηση στο διαδίκτυο και να κάνει τον γύρο του κόσμου.