20 Νοεμβρίου 2015

Ψήνεται να επιστρέψει στη ΝΔ ο Νικόλας και ο Άδωνις λιώνει στα γέλια

​«Δεν παραδίδω την έδρα μου. Έχω ήσυχη την συνείδηση μου και ο Καμμένος, όταν έφυγε από τη ΝΔ σωστά έκανε και δεν παραιτήθηκε. Την έδρα την δίνουν οι πολίτες», δήλωσε το πρωί της Παρασκευής ο Νίκος Νικολόπουλος σχολιάζοντας την διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, μετά το «ΟΧΙ» του στην ψηφοφορία των προαπαιτούμενων στη Βουλή.

Όπως είπε ο κ.Νικολόπουλος παραμένει ως «τρίτος εταίρος στην κυβέρνηση», διαμηνύοντας πως θα ψηφίζει μόνο τα μέτρα που ο ίδιος θεωρεί καλά.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο κ.Νικολόπουλος είπε ότι το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα είναι σε αναζήτηση στέγης, ενώ διαχώρισε την θέση του από τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

«Ο κ.Σακελλαρίδης ανέβηκε στο λευκό άτι του Τσίπρα και μπήκε στην Βουλή τότε που όλα πήγαιναν πρίμα», είπε με νόημα, υπενθυμίζοντας τις κόκκινες γραμμές των ΑΝΕΛ μεταξύ των οποίων ήταν και το «κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη».

Στο ερώτημα αν σκέφτεται να επιστρέψει στη Νέα Δημοκρατία ο κ Νικολόπουλος απάντησε με νόημα «αν η ΝΔ ορέγεται να μπει σε μια οικουμενική κυβέρνηση και να εφαρμόσει το μνημόνιο με καλύτερους όρους και τρόπους, τότε ΟΧΙ. Πρέπει να υπάρχει μια φωνή στην κεντροδεξιά που να θυμίζει ότι υπάρχει και άλλος δρόμος και ας είναι κακοτράχαλο μονοπάτι. Εγώ και ξυπόλητος θα το ακολουθήσω».

Ο ανεξάρτητος -εδώ και μερικές ώρες- βουλευτής απέφυγε πάντως να δηλώσει δημόσια την προτίμηση του ανάμεσα στους τέσσερις υποψηφίους της ΝΔ.

star.gr

Το μόνο σχόλιο που έκανε ο Άδωνις στο Twitter, ήταν: