13 Νοεμβρίου 2015

Τρέμουν οι Εβραίοι… γενικώς τη νέα υπερδύναμη Τουρκία

Έχουν ξεφύγει οι Τούρκοι ισλαμιστές οπαδοί του σουλτάνου; Η απάντηση είναι απολύτως καταφατική, ναι. Και μάλιστα σε κάθε επίπεδο, φτάνοντας στο σημείο να βαυκαλίζουν εαυτούς ότι η Τουρκία εξελίσσεται σε δύναμη ισχυρότερη του Ισραήλ στην περιοχή.

Το κάνουν αυτό επικαλούμενοι «Ισραηλινούς αξιωματούχους ασφαλείας», τους οποίους ασφαλώς δεν κατονομάζουν, διότι απλούστατα, ακόμα και κάποιος Ισραηλινός να σκεφτόταν κάτι τέτοιο θα είχε την σοφία να μην το αναφέρει… ούτε στον εαυτό του.

Οι συμπαθείς, γιατί μας κάνουν να γελάμε, Τούρκοι ισλαμιστές, ενεργούμενα του συστήματος Ερντογάν «δημοσιογράφοι» της Γενί Σαφάκ, θεωρούν ότι μετά το επεισόδιο με το Μαβί Μαρμαρά και τη διακοπή των σχέσεων Ισραήλ-Τουρκίας, η ισραηλινή αμυντική βιομηχανία οδεύει προς… κατάρρευση, καθώς έχασε έναν τόσο αξιόπιστο εταίρο όπως η Τουρκία.

Προφανώς δεν έχουν ακούσει για τα ανοίγματα της ισραηλινής αμυντικής βιομηχανίας σε όλο τον κόσμο και σε πραγματικά μεγάλες αγορές, όπως, για παράδειγμα, της Ινδίας. Κατά του Τούρκους, δε, το Ισραήλ «τρέμει» από την ανάπτυξη της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας, η οποία αναπτύσσει «υπερόπλα», όπως το άρμα μάχης ALTAY, το επιθετικό ελικόπτερο ΑΤΑΚ T-129, ή το drone ΑΝΚΑ.

Εντάξει παιδιά, της Τουρκίας παιδιά, δεν είναι κακό να ταΐζετε σανό τους εντός των συνόρων οπαδούς σας, αλλά να δημοσιοποιείται τέτοιες ανοησίες εκτός των τειχών, είναι για πολλά γέλια. Γιατί μπορεί εσείς να μην ξέρετε ενδεχομένως, αλλά όλος ο υπόλοιπος κόσμος κάτι έχει ακούσει για τα άρματα μάχης τύπου Merkava, τα ελικόπτερα Apache, ή τα drones Heron π.χ. Ωστόσο, μέσα από την καρδιά μας, σας ευχαριστούμε για την ψυχαγωγία.

http://www.defence-point.gr/news/?p=141071