02 Νοεμβρίου 2015

Πονοκέφαλο στο Μαξίμου προκαλεί ο Καμμένος

Προβληματισμός επικρατεί στο Μαξίμου για την πρωτοβουλία Καμμένου να δημοσιοποιήσει και μάλιστα από το βήμα της Βουλής τα μηνύματα τα οποία είχε στείλει στο κινητό του ο φαρμακοβιομήχανος Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Συνεργάτες του Πρωθυπουργού εκφράζουν φόβους ότι η υπόθεση αυτή μπορεί να καταλήξει σε μπούμερανγκ γιατί αν υπάρξει διερεύνηση του θέματος τότε θα πρέπει να δημοσιοποιηθούν όλα τα μηνύματα που έχουν ανταλλάξει τα τελευταία χρόνια οι Πάνος Καμμένος και Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Γιατί η αποσπασματική δημοσιοποίηση του περιεχομένου μπορεί να οδηγήσει σε λαθεμένες εκτιμήσεις.

Στο Μαξίμου εκτιμούν ότι ο όμιλος Γιαννακόπουλου είχε αναπτύξει ιδιαίτερες σχέσεις με κορυφαία στελέχη των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ εξαιτίας της αντιμνημονιακής γραμμής που είχαν τα sites που ελέγχονταν από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Άλλωστε ποτέ δεν είχε κρύψει τη συμπάθειά του προς τον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο στους οποίους είχε επενδύσει όλες τις ελπίδες για τη διάσωση της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας.

Βέβαια όταν άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι το κουμάντο ακόμα και στα φάρμακα το κάνουν οι δανειστές τότε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος το έριξε στο αντάρτικο διαρκείας.

http://lykavitos.gr/archives/235677