03 Νοεμβρίου 2015

ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΑΖΙ! Με Ραχήλ, Φωτόπουλο και "καρφιά" για τον ΣΥΡΙΖΑ η ομιλία της Ζωής για το χρέος

[Η μια φίλαγε κατ@υρημένες ποδιές ΠΑΣΟΚ-ΝΔ για να διοριστεί και να παίρνει μετατάξεις, η άλλη έπαιρνε μέχρι τα 40 της επίδομα ανήλικης κι ο τρίτος έχει στην πλάτη ένα κάρο δίκες για το φαγοπότι στη ΓΕΝΟΠ...]

"Πυρά" κατά πάντων εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας στην εκδήλωση της Λαϊκής Ενότητας, στο γήπεδο του Αιγάλεω, με θέμα το δημόσιο χρέος. Η πρώην πρόεδρος της Βουλής άφησε αιχμές για τους χειρισμούς της κυβέρνησης Τσίπρα κατά τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές και εξαπέλυσε επίθεση στα ΜΜΕ για τη "χειραγώγηση" της κοινής γνώμης υπερ των μνημονιακών πολιτικών.
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών η Ραχήλ Μακρή,που παρακολούθησε απο τα πρώτα καθίσματα την εισήγηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, και ο Γιάννης Σταθάς, τους οποίους η κ.Κωνσταντοπούλου εξήρε για την επιλογή τους να μην δώσουν ψήφο στα μνημόνια, ενω στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης" βρέθηκαν ο Παναγιώτης Καλφαγιάννης και ο συνδικαλιστής της ΔΕΗ, Νίκος Φωτόπουλος.


Παίρνοντας το λόγο απο τον έτερο ομιλητή, Λεωνίδα Βατικιώτη, η Ζωή Κωνσταντοπούλου κάλεσε το κοινό να σηκώσει ψηλά το πόρισμα της επιτροπής αλήθειας για το δημόσιο χρέος αστειευόμενη οτι "σε λίγο καιρό θα διανέμεται ως παράνομο υλικό" και επιτέθηκε στην κυβέρνηση Τσίπρα γιατί υιοθετεί πρακτικές που ακολούθησε η ΝΔ το 2012.


"Σήμερα ο λαός εξουθενώνεται απο μια κυβέρνηση που παριστάνει την αριστερή. Το Νοέμβριο του 2012 προσγειώθηκε στη Βουλή ενα πακέτο εκατοντάδων δισεκ. το οποίο αποτελούσε το τρίτο μνημόνιο και έπρεπε να ψηφιστεί με τη μορφή του κατεπείγοντως ως αντάλλαγμα ώστε να ανοίξει η συζήτηση για το δημόσιο χρέος. Την ίδια αφήγηση κάνει και ο κ.Τσίπρας".


Τέλος, κατήγγειλε και τα ΜΜΕ τα οποία χαρακτήρισε ως "φερέφωνα της διαπλοκής" που έκαναν προπαγάνδα υπέρ της βιωσιμότητας του χρέους.
Αίσθηση προκάλεσε και η παρουσία στην εκδήλωση της γυναίκας που είχε επιτεθεί φραστικά απο τα θεωρεία της Βουλής στον Αλέξη Τσίπρα την ημέρα της ψήφισης των προαπαιτουμένων.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ
http://www.newsit.gr/politikh/Me-Raxil-Fotopoylo-kai-karfia-gia-ton-SYRIZA-i-omilia-tis-Zois-gia-to-xreos/442372