02 Νοεμβρίου 2015

Ποιοι μεγαλοσχήμονες κινδυνεύουν με Κορυδαλλό

Μέσα στον Νοέμβριο αναμένεται να προφυλακιστούν πέντε εμβληματικά πρόσωπα της δημόσιας ζωής για να επιχειρηθεί να σταλεί το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι η Δικαιοσύνη δεν εκβιάζεται και δεν χειραγωγείται.

Πρόκειται για έναν ιδιοκτήτη τηλεοπτικού σταθμού, δύο πρώην κορυφαία τραπεζικά στελέχη, έναν πρώην υπουργό και έναν κρατικό αξιωματούχο που εμπλέκεται σε μίζες εξοπλιστικών.

Δεν αποκλείεται επίσης η σύλληψη και η προφυλάκιση δύο ιδιοκτητών διαφημιστικών εταιρειών, που χειρίστηκαν μεγάλες καμπάνιες κρατικών οργανισμών.

Θέαμα αντί για άρτον

Βεβαίως η κυβέρνηση αναμένεται να αξιοποιήσει επικοινωνιακά στο έπακρο τις διώξεις, τις συλλήψεις και τις προφυλακίσεις.

Αφού δεν μπορεί να δώσει ψωμί στον κόσμο, προσφέρει αίμα διαπλεκόμενων προκειμένου να δικαιολογήσει στην κοινωνία τα σκληρά μέτρα που έρχονται.

Γι΄ αυτό ο Νοέμβριος είναι ο πλέον επικίνδυνος μήνας για τους βαρόνους της διαπλοκής, οι οποίοι θα πρέπει να αποφεύγουν αυτό το διάστημα την παραμονή τους στην Ελλάδα.

Ήδη κάποιοι που έχουν υποψιαστεί τι πρόκειται να γίνει θα κάνουν διακοπές διαρκείας στα νησιά της Καραϊβικής και θα επανέλθουν όταν ηρεμήσει η κατάσταση.

http://lykavitos.gr/archives/235699