11 Νοεμβρίου 2015

Άδωνις: Δεν ενοχλεί πια τους αντιεξουσιαστές το μνημόνιο;

«Ο κ.Τσίπρας πρέπει να έρθει στη Βουλή να μας πει τι είναι αυτά που ακούμε. Η μήνυση που κατέθεσαν σήμερα είναι προφανές ότι είναι προσπάθεια εκφοβισμού και του κ. Πανούση και της δικαιοσύνης» σημείωσε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στoν Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη σχετικά με την υπόθεση  με τις καταγγελίες  του Γιάννη Πανούση.

«Τι δουλειά είχαν δυο ολόκληροι υπουργοί  να πάνε για να κατατεθεί μήνυση για τη διαρροή απόρρητων εγγράφων; Ποια απόρρητα; Η κ. Γεροβασίλη μας έλεγε ότι όλα αυτά είναι μυθοπλασίες» πρόσθεσε.

Ο κ. Γεωργιάδης  αναφέρθηκε και  στο περιστατικό με την διακοπή της χθεσινής προγραμματισμένης ομιλίας του στον Βόλο από αντιεξουσιαστές:

«Ο χώρος των αντιεξουσιαστών προνομιακά είναι χώρος του ΣΥΡΙΖΑ. Όταν ήταν η ΝΔ στην εξουσία, έσπαγαν το κέντρο σε κάθε νομοσχέδιο, τώρα που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν βλέπω κανέναν στους δρόμους, δεν σας κάνει εντύπωση; Τι έγινε δεν τους ενοχλεί πλέον το μνημόνιο και ο καπιταλισμός;» σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης.