11 Νοεμβρίου 2015

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΒΑΓΓΕΛΑ! ΝΔ: Ο εκπρόσωπος του Μεϊμαράκη επισημοποιεί το «ναυάγιο» της Συνδιάσκεψης

«Δεν υπάρχει η αναγκαία συμφωνία των υποψηφίων ως προς τον χρόνο», δηλώνει ο εκπρόσωπος του νυν προέδρου της ΝΔ στην ΚΕΦΕ

Επισημοποιείται το ναυάγιο στη διεξαγωγή Συνδιάσκεψης για να παρουσιάσουν τις θέσεις τους οι τέσσερις διεκδικητές της ηγεσίας της ΝΔ, με δήλωση που εξέδωσε ο πολιτικός συμβούλος του προέδρου της ΝΔ Ευάγγελου Μεϊμαράκη και εκπρόσωπός του στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ) Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

«Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης εξαρχής είχε προτείνει τη διεξαγωγή δύο Εθνικών Συνδιασκέψεων. Πρόταση, την οποία με καθυστέρηση αποδέχθηκε ο κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, προτείνοντας ως ημερομηνία διεξαγωγής της, την 18η Νοεμβρίου, ημερομηνία με την οποία συμφώνησε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, όχι όμως οι κύριοι Μητσοτάκης και Γεωργιάδης, λόγω του προεκλογικού τους προγράμματος», αναφέρει ο κ. Αμπατζόγλου.

«Αντιπροτείναμε  την 17η Νοεμβρίου, με την οποία διαφώνησε ο κ. Τζιτζικώστας για τους ίδιους λόγους. Όσον αφορά την 19η Νοεμβρίου, είναι προγραμματισμένη η κεντρική μας εκδήλωση στο Λεκανοπέδιο», ποσθέτει ο εκπρόσωπος του κ. Μεϊμαράκη και καταλήγει: «Συνεπώς, δεν υπάρχει η αναγκαία συμφωνία των υποψηφίων ως προς τον χρόνο, για να συγκληθεί η Εθνική Συνδιάσκεψη».