01 Νοεμβρίου 2015

Το τηλεοπτικό σποτ των φίλων του Τζιτζικώστα-«Δεν μπορεί η «πρώτη φορά αριστερά» να ασκεί τέτοια φοροεπιδρομή»

Για ανικανότητα κατηγόρησε την κυβέρνηση ο Απόστολος Τζιτζκώστας, ασκώντας αυστηρή κριτική για την επιβολή φόρων.

«Δεν μπορεί η ''πρώτη φορά αριστερά'' να ασκεί τέτοια φοροεπιδρομή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ενώ παράλληλα κατηγόρησε την κυβέρνηση για ανικανότητα και ιδεοληψίες.

Ο κ. Τζιτζικώστας τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό να μη χαθεί κανένα σπίτι- αναφερόμενος στην προστασία της πρώτης κατοικίας- σημειώνοντας ότι κάτι τέτοιο δεν το θέλει ούτε η αγορά, ούτε οι τράπεζες, ούτε η κοινωνία.

Σε ό,τι αφορά τα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας, εμφανίστηκε θετικός στην προοπτική διεξαγωγής ντιμπέιτ ανάμεσα στους τέσσερις υποψηφίους, ενώ υπογράμμισε πως το κόμμα πρέπει να αλλάξει το ίδιο, για να πείσει ότι μπορεί να αλλάξει και τη χώρα.

Ακόμη, εκτίμησε ότι ο ίδιος μπορεί να «επαναπατρίσει» τους 2 εκατ. ψηφοφόρους που έχασε τα τελευταία χρόνια η ΝΔ, ενώ τόνισε ότι και οι τέσσερις υποψήφιοι θα εγγυηθούν την ενότητα του κόμματος. Παράλληλα όμως άσκησε και κριτική, αναφέροντας: «Θέλω να σπάσω τις συμφωνίες που υπάρχουν κάτω από το τραπέζι και αν υπάρχουν. Δίνουμε λόγο, ρόλο και ευθύνη στα στελέχη μας. Θα μπουν θητείες σε όλους από τον ίδιο τον αρχηγό και απόλυτη διαφάνεια στα οικονομικά».

Το τηλεοπτικό σποτ των φίλων του Τζιτζικώστα

Οι φίλοι και υποστηρικτές του υποψήφιου για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, έκαναν ένα απρόσμενο… δώρο στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας. Ένα τηλεοπτικό σποτ.
Το τηλεοπτικό σποτ που δημιούργησαν οι φίλοι του Απόστολου Τζιτζικώστα δημιουργήθηκε, όπως αναφέρουν οι ίδιοι στο βίντεό τους, χωρίς να το γνωρίζει ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ και του το «χαρίζουν» παράλληλα με τις ευχές τους για νίκη στις εκλογές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.



Στις πληροφορίες του βίντεο διαβάζουμε: «Γιατί ψηφίζουμε Απόστολο Τζιτζικώστα... Εκλογές για Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας 22 Νοεμβρίου 2015. Το tv spot γυρίστηκε από φίλους του Απόστολου Τζιτζικώστα στις 25/10/2015 χωρίς να το γνωρίζει ο Απόστολος. Του το χαρίζουμε και του ευχόμαστε να νικήσει στις 22 Νοεμβρίου 2015.

Στις 22 Νοεμβρίου ΤΟΛΜΑΜΕ, ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ & ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ!».

Δείτε το βίντεο: