04 Νοεμβρίου 2015

«Ανατίναξαν» και το Διαδίκτυο οι δηλώσεις Φίλη! (ΦΩΤΟ)

Tο hashtag #filis_genoktonia είναι στην πρώτη θέση των trends, στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης! Οι χρήστες «τιτιβίζουν» έξαλλοι!
Χαμό στον πολιτικό κόσμο αλλά και στο Διαδίκτυο έχει ξεσπάσει με τις τελευταίες ώρες με αφορμή τη δήλωση του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη, ότι η σφαγή των Ποντίων δεν ήταν γενοκτονία με την επιστημoνική έννοια του όρου.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κυρίως στο Twitter τα όσα είπε χθες το βράδυ στον τηλεοπτικό σταθμό Star o κ. Φίλης είναι πρώτο θέμα συζήτησης μεταξύ των χρηστών…

Τα σχόλια που αναρτώνται τις τελευταίες ώρες στο Twitter είναι ιδιαίτερα καυστικά, ενώ άλλα περιέχουν ισχυρές δόσεις χιούμορ. Ωστόσο, όλα εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκεια των χρηστών του Διαδικτύου για τις δηλώσεις του υπουργού.

«Μερικές φορές καλύτερα να μασάς πάρα να μιλάς. Φίλη συνέχισε να τρως. Ποιος ο λόγος να ανοίξει αυτό το θέμα τώρα;», διερωτάται ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος τονίζει: «Την μόνη γενοκτονία που γνωρίζει ο Φίλης είναι αυτή με τα κεφτεδακια #filis_genoktonia».

«Σύμφωνα με τον Φίλη, οι Πόντιοι είναι απλά ήρωες σε πετυχημένα ανέκδοτα. Κάτι σαν τον Τοτό ας πούμε», τονίζει ένας άλλος.