11 Νοεμβρίου 2015

Έξι μέρες μετα, ακόμα είναι άφαντοι οι τραμπούκοι που επιτέθηκαν στον Κουμουτσάκο

Παρά τη σύσσωμη καταδίκη για την επίθεση κατά του Γιώργου Κουμουτσάκου έξω από το ελληνικό Κοινοβούλιο δεν έχουν βρεθεί οι υπεύθυνοι του πρωτοφανούς συμβάντος μία σχεδόν εβδομάδα από το συμβάν.

Ούτε οι… αφιερώσεις είχαν αποτέλεσμα, καθώς την ώρα που οι δράστες της επίθεσης εναντίον του παραμένουν ασύλληπτοι, ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος μέσω Twitter αφιερώνει με νόημα στην κυβέρνηση και ειδικά στους υπουργούς Ν. Τόσκα και Π. Κουρουμπλή ένα τραγούδι των U2 και Βruce Springsteen με τίτλο “I still haven’t found what I’m looking for” (Ακόμη δε βρήκα αυτό που ψάχνω).

Ο χρόνος τρέχει, το συμβάν έχει καταγραφεί σε βίντεο και φωτογραφίες, ωστόσο το αποτέλεσμα των ερευνών της αστυνομίας, παρά την ταυτοποίηση των στοιχείων, δεν έχει ευοδώσει.

Ερωτήματα προκαλεί ο ρόλος της αστυνομίας αλλά και των αρμόδιων κρατικών υπηρεσιών για το πόσο έγκαιρα κινήθηκαν οι απαραίτητες διαδικασίες για την απόδοση δικαιοσύνης.

Το αυτόφωρο παρήλθε και έτσι οι δράστες έχουν εξαφανιστεί, με την υπόθεση να περνά πλέον στα χέρια των δικαστικών αρχών για να συνεχιστούν οι έρευνες.

Αν και οι πληροφορίες θέλουν την αστυνομία να έχει προχωρήσει σε ταυτοποίηση ατόμων για την επίθεση, καμία από αυτές τις συλλήψεις δεν έχει ακόμα πραγματοποιηθεί.

http://lykavitos.gr/