12 Νοεμβρίου 2015

H “αριστερή” – με τα Gucci – Όλγα Τρέμη, θίχτηκε γιατί ο Καψής δεν έδωσε βήμα στο Mega στην κολλητή της

Πολλά θα διαβάσετε και περισσότερα θα ακούσετε για την εκρηκτική σύγκρουση κυβέρνησης -Μega, μεαφετηρία την άρνηση του σταθμού να βγάλει στον «αέρα» την εκπρόσωπο του πρωθυπουργού για το θέμα Πανούση.
Ο διευθυντής Ειδήσεων Μανώλης Καψής δεν έχει παραιτηθεί, ούτε έχει τέτοια πρόθεση. Τα ταυτόσημα δημοσιεύματα, που τον φέρουν να αποχωρεί, μάλλον πρέπει να αποδοθούν στον εμφύλιο που μαίνεται στο εσωτερικό του καναλιού.

Είναι αλήθεια ότι ο ίδιος πήρε την εξαιρετικά παρακινδυνευμένη απόφαση να μην επιτρέψει στην Όλγα Γεροβασίλη να παρέμβει, για μια υπόθεση που απειλεί με «μπουρλότο» την κυβέρνηση. Ας σκεφτούμε ότι ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης κατηγορεί κομματικά στελέχη του Σύριζα και βουλευτές για σχέσεις με τρομοκράτες -και το Μega δημοσιοποίησε χθες «καυτούς διαλόγους»…

Για να γίνει ακόμη πιο σαφές το θέμα, πρέπει να συνυπολογιστεί ότι η κυβέρνηση χρησιμοποιεί την πληροφορία ότι τους διαλόγους μετέφερε στον σταθμό ο ίδιος ο Γιάννης Πανούσης, ώστε να δέσει την εναντίον του μήνυση για διαρροή απόρρητων στοιχείων. Αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, τη σοβαρότητα της υπόθεσης.

Οι μέτοχοι του Mega εκτιμούν ως λαθεμένη την κίνηση να μη δοθεί ο λόγος στην κυβερνητική εκπρόσωπο -κάποιοι, μάλιστα, το επισήμαναν στον Μανώλη Καψή- κανείς ωστόσο δεν ζητά την παραίτησή του.

Αντίθετα, πυρ και μανία φαίνεται πως είναι η Όλγα Τρέμη, η οποία αρνήθηκε να παρουσιάσει το αποψινό κεντρικό δελτίο, δηλώνοντας ασθένεια. Τώρα, το πώς κατάφερε να συμμετάσχει σε σύσκεψη νωρίτερα σήμερα, παραμένει προς έρευνα….

Τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό: η παρουσιάστρια του Μega εθεάθη, προ ημερών, να γευματίζει με την κυβερνητική εκπρόσωπο…

Πηγή: www.aixmi,gr