27 Δεκεμβρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-Οι 10 πιο καυτές δασκάλες... αλλά του σ@ξ για τους μαθητές τους

Μεταξύ σοβαρού και αστείου οι έφηβοι μαθητές όταν δουν κάποια όμορφη καθηγήτρια, σχολιάζουν μεταξύ τους, περισσότερο τα προσόντα της, παρά τις επιδόσεις της στη διδασκαλία. Υπάρχουν όμως και σπάνιες περιπτώσεις όπου η καθηγήτρια έγινε «μέντορας»...
στη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των μαθητών της. Πιο απλά, τους μύησε στα μυστικά του σεξ και τους βοήθησε να ανακαλύψουν το γυναικείο κορμί.

Στις ΗΠΑ πέρσι υπήρξαν τουλάχιστον 200 περιπτώσεις καθηγητριών που έκαναν σεξ με τους μαθητές τους. Οι περισσότερες οδηγήθηκαν στα δικαστήρια με την κατηγορία της αποπλάνησης ανήλικου. Κάποιες περιπτώσεις μάλιστα περιελάμβαναν και την σεξουαλική κακοποίηση.

Ψυχολόγοι πάντως λένε, ότι η σεξουαλική σχέση ενός μικρότερου με μια μεγαλύτερη γυναίκα, εφόσον στηρίζεται στο συναίσθημα και δεν περιλαμβάνει παντός είδους κακοποιήσεις, ανοίγει στον νέο, ορίζοντες που θα τον βοηθήσουν στις μετέπειτα μελλοντικές του σχέσεις και συμπεριφορές. Άλλα πράγματα θα σου δώσει μια γυναίκα, όταν είσαι μικρότερος, σε διαφορετικό τρόπο σκέψης θα βάλει τον εγκέφαλο σου να λειτουργεί, και άλλα πράγματα μπορεί να σου δώσει μια σχέση με συνομήλικη, ή μικρότερη κοπέλα.

Σε κάθε περίπτωση πάντως και από εκείνα που ειπώθηκαν στις ακροαματικές διαδικασίες οι μαθητές που έκαναν σεξ με την καθηγήτρια τους, δηλώνουν ακόμη «τυχεροί»




Debra Lafave: Η πανέμορφη ξανθιά καθηγήτρια Αγγλικής φιλολογίας, καταδικάστηκε το 2005 από τα δικαστήρια, επειδή έκανε σεξ με έναν 14χρονο μαθητή της.



Sarah Jones: Πρώην cheerleader και νυν καθηγήτρια φυσικής αγωγής. Καταδικάστηκε από δικαστήριο της Νέας Υόρκης επειδή έκανε σεξ με έναν 16χρονο μαθητή της. Απέφυγε την φυλακή αφού αποφάσισε να τον αρραβωνιαστεί. Σήμερα που ο μικρός έχει ενηλικιωθεί, φήμες λένε ότι το ζευγάρι δεν περνάει και τις καλύτερες στιγμές του και οδεύει προς χωρισμό.




Hope Jacoby: Στο κινητό ενός μαθητή, της Hope, καθηγήτριας φυσικής αγωγής, βρέθηκαν πολλές φωτογραφίες της. Όλες γυμνές και σε προκλητικές πόζες που έστελνε η ίδια στον μαθητή με τον οποίο είχε σεξουαλική σχέση. Το δικαστήριο την έκρινε ένοχη και την καταδίκασε σε 240 ώρες εθελοντικής εργασίας.

  


Heather Daughdrill: Η καθηγήτρια αυτή από τη Λουιζιάνα που δίδασκε θρησκευτικά, έκανε το δικαστήριο και το κοινό να φρίξει. Κατηγορήθηκε ότι αποπλάνησε έναν 13χρονο μαθητή και το δικαστήριο της πρόσαψε επιπλέον και την κατηγορία της απαγωγής β βαθμού, και την κατηγορία της έκθεσης ανήλικου σε κίνδυνου. Φήμες έλεγαν ότι η Heather κατά το παρελθόν είχε «σαγηνέψει» 8 ακόμη ανήλικους και έφηβους.


Lindsay Massaro: Κατηγορήθηκε ότι είχε σχέση με ανήλικο έφηβο. Στην ακροαματική διαδικασία προέκυψε ότι η σχέση τους ήταν έντονα σεξουαλική. Έκαναν σεξ παντού και συνέχεια. Χαρακτηριστικά ειπώθηκε στο δικαστήριο ότι: «έκαναν σεξ στην αίθουσα στα διαλείμματα, σεξ στο γραφείο των καθηγητών όπου τον φώναζε με το πρόσχημα να τον επιπλήξει επειδή ήταν άτακτος στην τάξη, σεξ στα αποδυτήρια, σεξ στο σπίτι της, σεξ στο πλυσταριό, σεξ στο αυτοκίνητο της…»




Lisa Glide: Καταδικάστηκε να προσφέρει εθελοντική εργασία όλα τα Σαββατοκύριακα επί 5 χρόνια. Είχε συλληφθεί 3 φορές να κάνει σεξ με 17χρονο μαθητή της μέσα στο σχολείο.




Michelle Preston: Μαθηματικός, προτιμούσε να μην συνάπτει σχέσεις με μαθητές της, αλλά με μαθητές άλλων σχολείων που έβρισκε μέσα από το facebook. Τελικά αποκαλύφθηκε ότι από τους 3 μαθητές που γνώρισε από διπλανό σχολείο, έκανε σεξ με τους 2.


  



Pamela Rogers Turner: Καθηγήτρια σε σχολείο του Τενεσί. Καταδικάστηκε σε 9 μήνες φυλακή και και 7 χρόνια με αναστολή επειδή έκανε σεξ με 14χρονο μαθητή της. Μόλις βγήκε είχε πάλι επικοινωνία με τον πιτσιρικά και πήγε φυλακή για τα 7 χρόνια. Μόλις ξαναβγήκε με άδεια είχε πάλι επικοινωνία με το νεαρό και έφαγε άλλα 2 χρόνια φυλακή... ψυχοπαθής κανονική





Amy McElhenney: Έκανε σεξ με 17χρονο μαθητή. Δεν τις απαγγέλθηκαν κατηγορίες ούτε τις επιβλήθηκε κάποια ποινή. Όταν έγινε το δικαστήριο ο μαθητής είχε γίνει 18. Οι γονείς του απέσυραν τη μήνυση. Τώρα συζει με τον 19χρονο- πλέον- πρώην μαθητή της και νυν φοιτητή στο πανεπιστήμιο.


Carrie McCandless: Κρίθηκε ένοχη επειδή έκανε σεξ με 16χρονο μαθητή της. Πέρασε 45 ημέρες στη φυλακή ενώ για τα επόμενα 5 χρόνια θα προσφέρει εθελοντική εργασία.

invitro.gr