28 Δεκεμβρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-Η καλύτερη πολιτική ανάλυση του 2015... από τον καλύτερο παπαγάλο ever

5 Φεβρουαρίου 2015... ο ΣΥΡΙΖΑ στα ντουζένια του και ο Βαρουφάκης επισκέπτεται το Βερολίνο μετά τα "ουάου"... ο μέγας πολιτικός αναλυτής βλέπει μόνο νίκες και πανηγυρίζει την επιτυχία Βαρουφάκη να "ανοίξει τη διαπραγμάτευση" (αφού μέχρι τότε είχαν ΜΕΙΩΘΕΙ ΕΝΦΙΑ, εισφορά αλληλεγγύης και ΦΠΑ εστίασης χωρίς ο Σαμαράς να κάνει διαπραγμάτευση...) ... σήμερα, 10 μήνες μετά, το 99% του λαού εύχεται να μην είχε "ανοίξει ποτέ η διαπραγμάτευση":

"Μάρα θεωρώ οτι πήγε καλά ο κ. Βαρουφάκης", είπε ξεκινώντας το σχόλιο του ο Ν. Χατζηνικολάου. Και πρόσθεσε: Εγω έχω μια πρωτότυπη θεωρία. Πρόκειται για επιτυχία, γιατί...

για πρώτη φορά άνοιξε η διαπραγμάτευση!
Σύμφωνα με τον σχολιαστή του STAR,  για πρώτη φορά ένας υπουργός και μάλιστα ο Σόιμπλε, δέχεται οτι υπάρχει διαπραγμάτευση.
"Δεν ξέρω αν στη συνέχεια ζήσουμε ευτυχισμένες στιγμές", συμπλήρωσε και υπογράμμισε, πως, ο Βαρουφάκης κατάλαβε οτι δεν μπορεί να αποτρέψει το πρόγραμμα, παρά μόνο να κάνει βελτιώσεις σ' αυτό.
Κατά τον Χατζηνικολάου, μέχρι στιγμής η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει ολοκληρωμένο σχέδιο. Πρέπει να το κάνει πολύ γρήγορα και να πάει μ' αυτό στο Eurogroup....