17 Δεκεμβρίου 2015

Άδωνις: Θα ρωτούσα τον Λάκη για τα 3 εκ- Η απάντηση του φασίστα Λαζόπουλου

Δεν έχει κοπάσει ακόμα ο σάλος από την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον Αδωνι Γεωργιάδη και τον Λάκη Λαζόπουλο, μετά και την άρνηση του ηθοποιού να μπει στο θέατρο του «Αλ Τσαντίρι» ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο «Ε», εξήγησε τι ακριβώς ήθελε να πει και να ρωτήσει τον κ. Λαζόπουλο.

«Αν μου έδινε φωνή και έβγαινα ζωντανά στον αέρα, θα τον ρωτούσα γιατί έβγαλε τα λεφτά του στο εξωτερικό, 3.000.000 ευρώ. Επίσης θα τον ρωτούσα με στοιχεία από πού βγάζει το συμπέρασμα ότι εγώ θέλω να διαλύσω τη Νέα Δημοκρατία και πότε ακριβώς "έγλειψα" τη χούντα. Ακόμη, θα τον καλούσα να μου πει γιατί κρίνει τους πάντες εκτός από την κυβέρνηση και τον κ. Τσίπρα», είπε το βράδυ της Τετάρτης στον τηλεοπτικό σταθμό.

Όσον αφορά το γιατί θέλησε να παρέμβει στην εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου, υποστήριξε πως ακούγοντάς τον να κάνει παρέμβαση στα εσωτερικά της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας εναντίον του, θέλησε να τονίσει προς όλες τις κατευθύνσεις πως ο ίδιος θέλει ένα κόμμα που δεν θα φοβάται: «Αυτή τη φορά επιχειρήθηκε από τον κ. Λαζόπουλο παρέμβαση στα εσωκομματικά της ΝΔ, ώστε οι ψηφοφόροι να ψηφίσουν τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Ας μην κάνουμε ότι δεν βλέπουμε... Ο Λάκης Λαζόπουλος έχει επηρεάσει τα τελευταία εκλογικά αποτελέσματα με τις εκπομπές του».

Ο Λάκης Λαζόπουλος, πάντως, δεν θέλει να δώσει συνέχεια στο συγκεκριμένο περιστατικό, σύμφωνα με συνεργάτες του.

Η απάντηση του Αλ Τσαντίρι στον Άδωνι

Σε μία ανάρτηση με τον τίτλο «ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - Κόπηκε στην οντισιόν ο Άδωνις», το Αλ Τσαντίρι, απαντά με τον δικό του τρόπο στον Άδωνι Γεωργιάδη.

Διαβάστε την ανάρτηση από το altsantiri.gr

«Πολύ κοντά σε ένα όνειρο ζωής έφτασε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Μετά από αμέτρητες εμφανίσεις σε χαμηλής ποιότητας τηλεοπτικά σόου, ο Άδωνις ήθελε να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα! Να εμφανιστεί στο πλευρό του Λάκη Λαζόπουλου στο σανίδι του θεάτρου Βέμπο στον Πειραιά. Η κούραση, όμως, δεν του επέτρεψε να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και κόπηκε στην οντισιόν!

«ο κ. Λαζόπουλος δεν μου επέτρεψε να εμφανιστώ στο Αλ Τσαντίρι», δήλωσε μετά την αποτυχημένη οντισιόν, περίλυπος ο κ. Γεωργιάδης!

Από το στενό του περιβάλλον άφηναν να εννοηθεί πως ο Άδωνις, παρά την απογοήτευσή του, θα αφοσιωθεί πλέον αποκλειστικά στο δραματικό ρόλο που τον έκανε γνωστό στο πανελλήνιο. Τον φτωχό βιβλιοπώλη που έγινε ακροδεξιός ψάλτης του Αντώνη Σαμαρά!»