20 Δεκεμβρίου 2015

ΨΟΦΗΣΑΝ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ! ΝΔ: Άρχισε η καταμέτρηση - Ψήφιζαν και μετά τις 8μμ όπου υπήρχε μεγάλη προσέλευση!

Έφαγαν το πρώτο χαστούκι όταν οι υποψήφιοι και οι οπαδοί δεν μαλλιοτραβήχτηκαν... δάγκωσαν το κα@λί τους όταν το σύστημα δεν έπεσε και οι εκλογές έγιναν κανονικά.... το ότι ψήφισαν πάνω από 400.000 κόσμος δεν το άντεξαν όμως... ΚΑΛΟ ΨΟΦΟ!

Δείτε τι γράφουν στον Ευαγγελάτο:

Η μαζική συμμετοχή στις εκλογές της ΝΔ είναι κάτι που κανείς δεν περίμενε να συμβεί μετά και το φιάσκο της 22ας Νοεμβρίου.

Ο κόσμος προσήλθε μαζικά στις κάλπες και παρά το γεγονός ότι στις 8 έληξε η διαδικασία και τυπικά, τίποτα δεν έχει τελειώσει αφού η εντολή από την ΚΕΦΕ είναι να ψηφίσει και ο τελευταίος. Αξιοσημείωτο είναι ότι στα εκλογικά κέντρα όπου σχηματίζονται έως και αυτή την ώρα ουρές, οι ψηφοφόροι είναι αποφασιμένοι να μείνουν μέσα στο κρύο υπομονετικά και να περιμένουν να φτάσει η σειρά τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ψηφοφόροι θα ξεπεράσουν τους 400.000 γεγονός που θεωρείται ρεκόρ. Οι υπευθυνοι της ΝΔ πάντως λένε ότι σε όσα εκλογικά τμήματα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία θα αρχίσει κανονικά η καταμέτρηση. Πάντως τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών αναμένονται αργά το βράδυ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ - ΚΩΣΤΑ ΣΤΑΜΟΥ
http://www.newsit.gr/politikh/Apotelesmata-eklogon-ND-Arxise-i-katametrisi-PSifizoyn-akoma-opoy-yparxei-megali-proseleysi/468152