10 Δεκεμβρίου 2015

Αυτοί είναι οι στενοί συνεργάτες του Παπαμιμίκου στον Τζιτζικώστα

«Δεν υποστηρίζω κανέναν υποψήφιο, εγώ είμαι με τη Νέα Δημοκρατία. Δεν στηρίζω τον Τζιτζικώστα που με κατηγορούν. Έχω μία θεσμική θέση, γι” αυτό και δεν μίλησα όταν με κατηγορούσαν.
Δεν στηρίζω κανέναν, αλλά μπορώ να συνομιλώ με όλους τους υποψηφίους, γι” αυτό και συναντήθηκα τις προάλλες με τον Άδωνι.

Δεν έχω κρύψει ποτέ τη φιλία μου με τον Απόστολο Τζιτζικώστα, αλλά άλλο η φιλία και άλλο η πολιτική.Κάποιοι άλλοι που τώρα είναι υποψήφιοι για την προεδρία, όταν ο Τζιτζικώστας ήταν υποψήφιος περιφερειάρχης το 2014 τον στήριζαν, όταν εγώ ήμουν απέναντί του γιατί δεν κατέβαινε με τη ΝΔ» είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη χθες ο Ανδρέας Παπαμιμίκος σε μια προσπάθεια να πείσει ότι δεν στηρίζει τον Τζιτζικώστα για την αρχηγία της ΝΔ.

Όμως η αλήθεια είναι άλλη…Ο γραμματέας της ΝΔ, έχει κομβικό ρόλο στην καμπάνια του περιφερειάρχη της Κεντρικής Μακεδονίας ενώ είναι σε ανοιχτή γραμμή ανά πάσα ώρα και στιγμή μέσα στην ημέρα.

Ακόμα και την ημέρα της ονομαστικής του εορτής, του Αγίου Ανδρέα, πριν από δέκα μέρες, ο γραμματέας της ΝΔ όλο το βράδυ ήταν στο δωμάτιο που διατηρεί ο Τζιτζικώστας σε γνωστό ξενοδοχείο των Αθηνών και με άλλα στελέχη οργάνωναν τις επόμενες κινήσεις του.
Πέρα από αυτό όμως οι «σκληροί» άνθρωποι του Παπαμιμίκου έχουν αναλάβει όλες τις κομβικές θέσεις σε αυτή την εκλογική μάχη στο επιτελείο Τζιτζικώστα.


Ο Βελισάριος Μηλιώνης υπεύθυνος τύπου του Απόστολου Τζιτζικώστα, την ημέρα που ο περιφερειάρχης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του, δηλαδή στις 26 Σεπτεμβρίου, για να τον ακολουθήσει παραιτούνταν από τη Συγγρού. Μέχρι τότε ήταν ο σύμβουλος επικοινωνίας του γραμματέα της ΝΔ. Μαζί και ο Νίκος Λυσιγάκης, που ακολουθεί τον γραμματέα της ΝΔ, από τα χρόνια του πανεπιστημίου Μακεδονίας.


Ο διευθυντής επίσης του γραφείου του Ανδρέα Παπαμιμίκου, ο Στάθης Σταθόπουλος μετακόμισε ως διευθυντής του συνδυασμού του Τζιτζικώστα.


Στην ομάδα Παπαμιμίκου όμως ανήκει και ο Μανώλης Αγγελάκας που είναι υπεύθυνος οργανωτικού για το λεκανοπέδιο και αποτελεί προσωπική επιλογή του 35χρονου γραμματέα για αυτή τη θέση.


Ακόμα και ο υποδιοικητής του Ευαγγελισμού Παναγιώτης Γεωργόπουλος είναι άνθρωπος του ενώ έχει αναλάβει την Α” Αθήνας.



Στη Β Αθήνας όμως βοηθάει και ο πρώην γραμματέας Οργανωτικού και πρώην διευθυντής του Παπαμιμίκου στη Συγγρού, Γιώργος Λουλουδάκης.


Στη Θεσσαλονίκη το οργανωτικό έχει αναλάβει το alter ego του Ανδρέα Παπαμιμίκου στη συμπρωτεύουσα και αναπληρωτής γραμματέας της ΝΔ, Θοδωρής Μητράκας.



Tις οργανώσεις της νεολαίας στην περιοχή, ο υπεύθυνος Επαρχιακού της ΟΝΝΕΔ και προερχόμενος από το πανεπιστήμιο Μακεδονία, τη σχολή δηλαδή του γραμματέα,Βασίλης Γεωργιάδης.

Πάντως και οι τρεις άλλοι υποψήφιοι γνωρίζουν το παρασκήνιο με τον Παπαμιμίκο αλλά και την στενή σχέση που έχει με τον Απόστολο Τζιτζικώστα.

ΠΗΓΗ: http://15minutes.gr