21 Δεκεμβρίου 2015

Βορίδης: Θα συνεννοηθώ με τον Τζιτζικώστα και θα κρίνω ποιον θα στηρίξω

Απέφυγε να ανοίξει τα χαρτιά του ο Μάκης Βορίδης ως προς την προτίμησή του για τον δεύτερο γύρο των εκλογών στη Νέα Δημοκρατία.

Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο κ. Βορίδης, ο οποίος είχε υποστηρίξει τον Απόστολο Τζιτζικώστα στον πρώτο γύρο, εμφανίστηκε επιφυλακτικός για την τελική του στάση.
«Δεν μπορώ να πω, προτού δω την τελική έκδοση αποτελεσμάτων – έχουν σημασία τα τελικά αποτελέσματα αν και δεν αποτελούν προϋπόθεση – και φυσικά πρέπει να υπάρξουν συνεννοήσεις με τον Απόστολο Τζιτζικώστα» είπε χαρακτηριστικά. «Θα δω το επόμενο διάστημα» πρόσθεσε. Οι δημοσιογράφοι επιχείρησαν να εκμαιεύσουν μια πιο καθαρή απάντηση ρωτώντας τι θα επιλέξει μεταξύ Κυριάκου Μητσοτάκη και ψήφου κατά συνείδηση αλλά και πάλι ο κ. Βορίδης απέφυγε να απαντήσει.

Αναφορικά με τον Αδωνι Γεωργιάδη και τις δηλώσεις πικρίας που είχε κάνει επειδή δεν τον στήριξε, παρά τη φιλική τους σχέση, ο Μάκης Βορίδης απάντησε: «Δεν έχω κάποιο θέμα με τον Αδωνι. Το να είσαι φίλος με κάποιον χρειάζεται συναπόφαση. Δεν μπορείς να παίρνεις απόφαση μονομερώς και μετά να αξιώνεις την στήριξη από κάποιον αν αυτός διαφωνεί» είπε χαρακτηριστικά.