20 Δεκεμβρίου 2015

«Γλέντι» Άδωνι: «Να το σαλιώσω σαν τον Τσίπρα;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι εκλογές της Νέας Δημοκρατίας για την ανάδειξη του νέου προέδρου εξελίσσονται χωρίς προβλήματα. Ο υποψήφιος πρόεδρος, Άδωνις Γεωργιάδης, ψήφισε στο Περιστέρι και είχε... κέφια.

Οι κάλπες αυτή τη φορά άνοιξαν... κανονικά στις 07:00 το πρωί για τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας. Όλα βαίνουν καλώς μέχρι στιγμής, με το τεχνικό κομμάτι να μην παρουσιάζει προβλήματα.

Μέχρι στιγμής έχουν ψηφίσει οι Απόστολος Τζιτζικώστας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Άδωνις Γεωργιάδης, με την παρουσιά του τελευταίου να κλέβει την παράσταση.

Αρχικά να ξεκινήσουμε από το ότι η ψήφος του δεν ήταν και τόσο... μυστική! Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες του newsit.gr, ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει μπει στο παραβάν κι έχει κλείσει πίσω του την κουρτίνα.

Έλα όμως που... μπροστά δεν υπάρχει κουρτίνα! Οι δημοσιογράφοι δεν έχασαν φυσικά την ευκαιρία κι απαθανάτισαν τον υποψήφιο αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας να ρίχνει την ψήφο του.

"Είμαι αριστερόχειρ για να σκέφτομαι... δεξιά"!

Στην συνέχεια, ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν παρέλειψε να επιτεθεί στον Αλέξη Τσίπρα και να εξηγήσει τον πραγματικό λόγο που γράφει με το... αριστερό του χέρι.

Σε σχόλιο ενός στελέχους της ΝΔ για το... αριστερό χέρι με το οποίο έγραφε την αίτηση για τη συμμετοχή στην εσωκομματική διαδικασία, ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε: "Αριστερόχειρ για να έρχεται σε αντίθεση με τον εγκέφαλο και να σκέφτομαι δεξιά"!

Τέλος, την ώρα που βρισκόταν στο παραβάν, δεν παρέλειψε να κανει και χιούμορ κρατώντας το ψηφοδέλτιο. Είπε χαρακτηριστικά: "Λες να το σαλιώσω σαν τον Τσίπρα;"

«Θα είμαστε από αύριο όλοι μαζί ενωμένοι και ισχυροί για να φτιάξουμε μια παράταξη όπως την ονειρευόμαστε», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.


Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου