27 Δεκεμβρίου 2015

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟ! Το μεγάλο στραπάτσο του Ιβαν Σαββίδη

Ως γνωστόν ο Παπαμιμίκος είναι σύντροφος της ανηψιά του Σαββίδη... τον ήπιαν όλοι μαζί

Την περασμένη Τρίτη το βράδυ έκανε την εμφάνισή του σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας ο πολυπράγμων παράγοντας της Βόρειας Ελλάδας Ιβάν Σαββίδης.

Συμπτωματικά στο ίδιο ξενοδοχείο στεγάζονταν το επιτελείο του Απόστολου Τζιτζικώστα το οποίο παρέμεινε στην Αθήνα προφανώς για να αποτιμήσει το αποτέλεσμα και να προχωρήσει τις παρασκηνιακές διεργασίες για τον υποψήφιο που θα υποστηρίξει στο δεύτερο γύρο.

Οι συζητήσεις του Ιβάν με τους παράγοντες του Τζιτζικώστα κράτησαν μόνο μια ώρα και στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ αποχώρησε από το ξενοδοχείο φανερά εκνευρισμένος.

Όπως σας είχα ενημερώσει εγκαίρως ο Ιβάν Σαββίδης ήταν από τους φανατικότερους υποστηρικτές της Λέγκας του Βορρά.

Μάλιστα το τελευταίο διάστημα ήταν τόσο σίγουρος για την επικράτηση του Απόστολου Τζιτζικώστα που είχε αρχίσει τις προετοιμασίες για μεγάλη φιέστα στην Θεσσαλονίκη.

Όπως μου εξηγούσε παράγοντας από την Θεσσαλονίκη ο Ιβάν είχε επενδύσει σε νίκη του Τζιτζικώστα, ενώ σε όλο το διάστημα της προεκλογικής εκστρατείας είχε κινηθεί δραστήρια για να οργανώσει τις λεγεώνες των Ρωσοπόντιων και να κινητοποιήσει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα την πρώτη Κυριακή που τελικά δεν έγιναν οι εκλογές λόγω δικτύου είχε μαζέψει πέντε χιλιάδες Ρωσοπόντιους έξω από το γήπεδο του ΠΑΟΚ που ήταν έτοιμοι να κάνουν έφοδο στις κάλπες.

Η συντριβή του Τζιτζικώστα συνιστά στραπάτσο για τον Ιβαν.

Γιατί αποδείχτηκε ότι δεν έχει καμία απολύτως δυνατότητα παρέμβασης στην Βόρεια Ελλάδα, ενώ παράλληλα αδυνατεί παντελώς να καθοδηγήσει ακόμα και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

http://lykavitos.gr/archives/248326