25 Δεκεμβρίου 2015

Γλύφει τον Λεβέντη ο Παππάς αλλά… αποκλείει οικουμενική

«Τα σενάρια περί οικουμενικής διατηρούν στο τραπέζι προφανώς μόνο όσοι έχουν ευσεβείς πόθους ότι θα επιστρέψουν στις καρέκλες της εξουσίας – στις οποίες είναι εθισμένοι – με «παρα φύσιν» μεθόδους, ενώ ο λαός τους έδειξε οριστικά την έξοδο», σημειώνει στη διάρκεια συνέντευξης σε κυριακάτικη εφημερίδα ο Νίκος Παππάς.

Ο υπουργός Επικρατείας μιλώντας στη Realnews αναφέρθηκε και στον Βασίλη Λεβέντη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο κ. Λεβέντης έχει, σε ορισμένες περιπτώσεις, επιδείξει πολιτική ωριμότητα την οποία μοιάζουν να στερούνται πολιτικοί ηγέτες της αντιπολίτευσης».

Ο κ. Παππάς ασκεί επίσης κριτική στο ΠΑΣΟΚ λέγοντας «Προσπαθώ να αντιληφθώ τη στρατηγική του ΠΑΣΟΚ. Μάλλον δεν έχουν αντιληφθεί ότι η πόζα αντιμνημονιακού κόμματος διαμαρτυρίας που επιδιώκει να εισπράξει δυσαρέσκεια δεν τους πάει».

Κλείνοντας, ο κ. Παππάς σημείωσε: «Όσο για το ενδεχόμενο απομείωσης του χρέους σε δόσεις, θεωρώ ότι οι θετικές επιδόσεις της οικονομίας και η πανθομολογούμενη ανάγκη για οριστική επίλυση δεν θα οδηγήσουν εκεί».