17 Δεκεμβρίου 2015

Βίντεο: Ισραηλινοί στρατιώτες πυροβολούν καμήλα... για πλάκα!

Ένας από αυτούς πυροβολεί το ζώο στο λαιμό και ξεσπούν σε γέλια - Οι εικόνες είναι σοκαριστικές από την ωμότητα με την οποία αντιμετωπίζουν ένα ζωντανό πλάσμα

Ένα σοκαριστικό βίντεο που δείχνει δυο Ισραηλινούς στρατιώτες να πυροβολούν εν ψυχρώ και... για πλάκα μια καμήλα, έχει εξοργίσει την κοινωνία του Διαδικτύου.

Οι δυο άντρες επιβαίνουν σε ένα αυτοκίνητο και κάνουν βόλτα στην έρημο, όταν ένας από αυτούς βγάζει το όπλο του, ένα περίστροφο, και ξαφνικά πυροβολεί στο λαιμό μια καμήλα που περνάει δίπλα από το όχημα, ενώ αυτό κινείται. Αμέσως μετά και οι δυο επιβαίνοντες ξεσπούν σε δυνατά γέλια, απολαμβάνοντας το «κατόρθωμά» τους, ενώ ούτε ο ένας ούτε ο άλλος καν σκέφτονται να γυρίσουν πίσω να δουν το τραυματισμένο - και πιθανώς νεκρό - ζώο.

Σύμφωνα με την ισραηλίτικη εφημερίδα Haaretz, οι δυο στρατιώτες υπηρετούν στην μονάδα Ασφαλείας του Ντουβντεβάν και πλέον αντιμετωπίζουν κατηγορίες για κακοποίηση ζώου και άσκοπη χρήση όπλων, καθώς ακολούθως «εξασκήθηκαν» στην σκοποβολή, στήνοντας ένα αυτοσχέδιο σκοπευτήριο με πέτρες και μπουκάλια. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι ίδιοι «δικαιολογήθηκαν» λέγοντας πως βρίσκονταν σε κατάσταση «ευφορίας, ήταν συναρπαστικό»!