19 Δεκεμβρίου 2015

Εκλογές ΝΔ: Που βρέθηκε ο Κώστας Καραμανλής μια μέρα πριν τις κάλπες;

Ο Κώστας Καραμανλής είναι το πρόσωπο των ημερών. Αφενός γιατί έτσι κι αλλιώς αποτελεί βαρόμετρο για τη "γαλάζια" παράταξη κι αφετέρου διότι λίγα εικοσιτετράωρα πριν τις εκλογές για το νέο αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας το όνομά του βρέθηκε στην κορυφή της επικαιρότητας, με τις διαρροές για επαφές του με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Μία μέρα πριν τις κάλπες, λοιπόν, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, έκανε βόλτα στο πλακόστρωτο της νέας παραλίας στο ύψος του ξενοδοχείου "Μακεδονία Παλάς". Σε μια ηλιόλουστη μέρα και φορώντας φόρμες περπάτησε έχοντας μαζί του τη σύζυγο του Νατάσα και τα παιδιά τους Αλίκη και Αλέκο.

Click4more: Προσωρινό... "φακέλωμα"! Τι θα κάνει η Vodafone τα στοιχεία
Μαζί τους ήταν και ο φίλος του και πρώην πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της Ν.Δ., Βάκης Φραντζής, καθώς και άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας. Στη διάρκεια της βόλτας κάποιοι από τους περιπατητές έσπευσαν να τον χαιρετίσουν και να του σφίξουν το χέρι.

Είναι άγνωστο αν θα επιλέξει να ψηφίσει αύριο στη Θεσσαλονίκη για τις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. ή στην Αθήνα. Όλα αυτά την ώρα που το όνομα του Κώστα Καραμανλή έχει βρεθεί στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή τις διαρροέ για τηλεφωνικές επαφές του με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Μάλιστα και οι τέσσερις υποψήφιοι για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, έχουν αναφερθεί στις διαρροές αυτές...