22 Δεκεμβρίου 2015

Βίντεο-σοκ-ΖΩΑ ΡΕ ΠΟ@ΣΤΗ ΜΟΥ! Επιτέθηκαν σε άστεγο στην Καζαμπλάνκα με μαχαίρια και του έβαλαν φωτιά

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πέντε δράστες που εμφανίζονται να βασανίζουν με τόση βαναυσότητα το θύμα τους είναι επίσης άστεγοι και πιστεύεται ότι την ώρα της επίθεσης βρίσκονταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών

Την αποτρόπαιη επίθεση εναντίον ενός άστεγου άντρα σε μια κεντρική γειτονιά της Καζαμπλάνκα απεικονίζει ένα σοκαριστικό βίντεο που είδε χθες το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Moroccoworldnews.com, η επίθεση έλαβε χώρα στη περιοχή Ρασίν, στο κέντρο της μεγαλύτερης πόλης του Μαρόκου. Επικαλούμενο τοπικές αστυνομικές πηγές, το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι οι πέντε δράστες που εμφανίζονται στο βίντεο να βασανίζουν με τόση βαναυσότητα το θύμα τους είναι επίσης άστεγοι και πιστεύεται ότι την ώρα της επίθεσης βρίσκονταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Όσο για την αιτία της συμπλοκής, αυτή φαίνεται να σχετίζεται με κάποια δοσοληψία με ναρκωτικά που πήγε στραβά.

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά από το Hespress, ο άστεγος άνδρας εμφανίζεται περικυκλωμένος από πέντε άνδρες που κραδαίνουν μεγάλα μαχαίρια προς το μέρος του και τελικά του επιτίθενται, προκαλώντας του πολλαπλά τραύματα. Στη συνέχεια, οι δράστες περιλούζουν τον τραυματισμένο άνδρα με βενζίνη και του βάζουν φωτιά, αφήνοντάς τον μισοπεθαμένο στο έδαφος.

Όπως αναφέρει το μαροκινό ειδησεογραφικό site, το θύμα της φρικιαστικής αυτής επίθεσης νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο με εγκαύματα δευτέρου και τρίτου βαθμού, ενώ όλοι οι δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν την Κυριακή. Μάλιστα, στη σύλληψη των ενόχων βοήθησε ιδιαίτερα το βίντεο της επίθεσης που κυκλοφόρησε σε πολλά τοπικά μέσα και οδήγησε στην αναγνώριση ενός από τους δράστες.