27 Δεκεμβρίου 2015

«Βούρδουλας» για τους διοργανωτές συναυλίας με «ξαναμμένες» θαυμάστριες του Ιγκλέσιας

Ανεξέλεγκτες είναι οι θαυμάστριες του Ισπανού τραγουδιστή Ενρίκε Ιγκλέσιας όταν βλέπουν τον αγαπημένο τους «σόουμαν» από κοντά. Σε κάθε συναυλία δεκάδες είναι οι νεαρές γυναίκες που αποθεώνουν τον γοητευτικό καλλιτέχνη, ενώ μερικές φορές δεν ξεχνούν να του χαρίσουν ένα… αναμνηστικό.

Αυτό συνέβη και στη συναυλία που πραγματοποιήθηκε την 20η Δεκεμβρίου στη Σρι Λάνκα όπου δεκάδες ήταν οι γυναίκες που έτρεξαν προς τη σκηνή προσπαθώντας να φιλήσουν τον Ιγκλέσιας, ενώ μερικές από αυτές πέταξαν τα εσώρουχά τους προς το μέρος του.

Τον έκδηλο ενθουσιασμό των θαυμαστριών, όμως, δεν είδαν με θετικό μάτι οι τοπικές αρχές, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος της Σρι Λάνκα, Μαϊθριπάλα Σιρισένα, να ζητά την αυστηρή τιμωρία των διοργανωτών της συναυλίας.

Ο πρόεδρος χαρακτήρισε τις γυναίκες «απολίτιστες» και τόνισε πως οι διοργανωτές πρέπει να «μαστιγωθούν με τοξικές ουρές», καθώς δήλωσε σοκαρισμένος από το θέαμα.

«Πρόκειται για απολίτιστη συμπεριφορά που πάει κόντρα στην κουλτούρα μας. Δεν εκτιμώ ότι οι γυναίκες αυτές που πέταξαν τα εσώρουχά τους πρέπει να μαστιγωθούν με τοξικά μαστίγια, αλλά εκείνοι που διοργάνωσαν τη συναυλία πρέπει να τιμωρηθούν με αυτόν τον τρόπο», πρόσθεσε ο Σιρισένα.

Η τιμωρία με μαστίγιο τοξικών ουρών αποτελούσε τιμωρία στη Σρι Λάνκα στο Μεσαίωνα και αποτελεί λαϊκή έκφραση όταν κανείς θέλει να κάνει λόγο για αυστηρή τιμωρία.

Αφίσα της συναυλίας του Ιγκλέσιας 


Βίντεο με τη... συλλογή στηθόδεσμων από τις θαυμάστριες του Ιγκλέσιας