25 Δεκεμβρίου 2015

Τα βίντεο που γονάτισαν το ίντερνετ! Από το προκλητικό μπούστο μέχρι το ανατριχιαστικό ξωτικό

Από όλα είχε το μενού για το 2015. Μια ρεπόρτερ με αποκαλυπτικό ντύσιμο στον αέρα, φοιτήτρια να γυρίζει πορνό σε βιβλιοθήκη πανεπιστημίου, κοριτσάκι να δέχεται επίθεση από φάντασμα και έναν παράξενο θόρυβο στον ουρανό που ακούγεται σε όλο τον κόσμο σχεδόν μια δεκαετία.

Δείτε τα πιο περίεργα βίντεο που κέντρισαν το ενδιαφέρον μας τη χρονιά που φεύγει! Ξεκινάμε με το βίντεο πορνό που γύρισε μια πρώην φοιτήτρια στη βιβλιοθήκη του Oregon State University. H 19χρονη Kendra Sunderland έγινε το πιο καυτό κουτσουμπολιό στην πανεπιστημιούπολη μετά την ανάρτηση του 31λεπτου βίντεό της στο Pornhub.



Εδώ και χρόνια ένας περίεργος θόρυβος από τον ουρανό κάνει τους πολίτες να χάνουν τον ύπνο τους! Σαν μια τρομπέτα ή το τμήμα χάλκινων πνευστών ορχήστρας, ο μυστηριώδης ήχος ακούγεται σε διαφορετικές εποχές και τοποθεσίες εδώ και μια δεκαετία. Από τις ΗΠΑ μέχρι τη Γερμανία και τη Λευκορωσία.



Μια μυστηριώδης αόρατη δύναμη σπρώχνει ένα κοριτσάκι που πέφτει στο πάτωμα. Η Lexi Hood έπαιζε με τον πατέρα της Gareth και τη μητέρα της Charlene όταν ξαφνικά έπεσε στο πάτωμα. Ο πατέρας της δήλωσε πως μετά το περιστατικό ακούγονται διάφοροι παράξενοι ήχοι στο σπίτι τους.



Στο ανατριχιαστικό βίντεο φαίνεται ένα μικρό ξωτικό να εμφανίζεται από το πουθενά και να τρέχει στην κουζίνα δίπλα από ένα μικρό αγοράκι. Το βίντεο, που γυρίστηκε στην Αργεντινή τον Οκτώβριο, αρχικά δείχνει τον μικρό Benjamin να μονολογεί και να παίζει στο πάτωμα. Ξαφνικά μια μικρή φιγούρα εμφανίζεται να τρέχει πίσω του και να τρέχει προς τον κήπο.



Η 21χρονη φοιτήτρια κατάφερε να πάρει τη δουλειά στην αλβανική τηλεόραση και να γίνει θέμα σε όλο τον κόσμο για το προκλητικό δοκιμαστικό της. Τα αφεντικά της εντυπωσιάστηκαν τόσο πολύ με την Enki Bracaj που δεν μπορούσαν παρά να τη δοκιμάσουν στην παρουσίαση.



Πηγή: Dailymail