18 Δεκεμβρίου 2015

Λαμία: ''Τον σκότωσα γιατί ασελγούσε στο κορίτσι μου'' - Οικιακή βοηθός, σύζυγος και κουμπάρος για τη δολοφονία του Καραβόμυλου (Βίντεο)!

Οι 3 δράστες της στυγερής δολοφονίας στον Καραβόμυλο Στυλίδας έφτασαν στο δικαστικό μέγαρο και άνοιξαν τα στόματά τους...

Ενώπιον του Ανακριτή και του Εισαγγελέα προσήχθησαν λίγο μετά τις 10.00 το πρωί οι τρεις κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 75χρονου στον Καραβόμυλο. Ο σύντροφος της 31χρονης οικιακής βοηθού ανεβαίνοντας τα σκαλιά του δικαστικού μεγάρου φώναξε μπροστά στις κάμερες "Για το κορίτσι μου το έκανα, για το μικρό μου κοριτσάκι". H οικιακή βοηθός από την πλευρά της, δήλωσε ότι μετάνιωσε που από την πρώτη στιγμή δεν πήγε στον Εισαγγελέα και στην Αστυνομία για να καταγγείλει τον 75χρονο.

Να υπενθυμίσουμε ότι από από τις προηγούμενες ημέρες η δικηγόρος της οικιακής βοηθού έκανε λόγο για άλλο κίνητρο και όχι αυτό της ληστείας. Στην κατάθεσή της η οικιακή βοηθός στους αστυνομικούς είχε δηλώσει ότι "ο παππούς μου είχε πειράξει το παιδί" ."Το κίνητρο ήταν η ληστεία και όλα τα άλλα είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας" υποστηρίζει η πλευρά της οικογένειας του θύματος.



Το "τρίδυμο των δολοφόνων" το βράδυ της Κυριακής πήγε στον Καραβόμυλο αποφασισμένο να σκοτώσει. Λίγο μετά τις 10:00 και αφού δεν υπήρχε κανείς γύρω από το σπίτι η οικιακή βοηθός χτύπησε την πόρτα. Ο παππούς σηκώθηκε με την πατερίτσα για να της ανοίξει, όταν αναγνώρισε τη φωνή της. Με το που άνοιξε την πόρτα δέχθηκε μπουνιά στο πρόσωπο από τον κουμπάρο και έπεσε κάτω. Ο 75χρονος άρχισε να φωνάζει βοήθεια. Η 31χρονη πήρε ένα μαξιλάρι και το έβαλε στο πρόσωπο για να τον φιμώσει, ενώ ο 42χρονος σύντροφός της άρχισε να τον χτυπάει με το μαχαίρι.

Από τα δυνατά και απανωτά χτυπήματα το μαχαίρι έσπασε και τα έβαλε με τη γυναίκα του για το ψευτομάχαιρο που είχε πάρει από το σπίτι. Όση ώρα αυτός μαχαίρωνε τον παππού οι άλλοι δυο έψαχναν για τα λεφτά. Έβγαλαν και έσπασαν το κλειδωμενο συρτάρι, όπου εκεί πίστευαν ότι ο 75χρονος είχε 80 - 90 χιλιάδες ευρώ, αλλά απογοητεύτηκαν. Τελικά, σύμφωνα πάντα με το LamiaReport, βρήκαν και πήραν περίπου 3.500 ευρώ, τα οποία μοιράστηκαν μεταξύ τους, ενώ η οικιακή βοηθός πήρε και κάποιες χρυσές αλυσίδες - καδένες του παππού.

Στο δρόμο της επιστροφής "ξεφορτώθηκαν" το σπασμένο μαχαίρι, τα αιματοβαμμένα γάντια και αργότερα έκαψαν και τα ρούχα του 42χρονου που είχαν γεμίσει επίσης αίματα. Στο σπίτι το βράδυ έγινε χαμός, όταν ο 42χρονος έβριζε τη γυναίκα του και τον κουμπάρο του γιατί δεν έψαξαν καλά για να βρουν τα πολλά λεφτά που είχε κρυμμένα στο σπίτι ο Κώστας Ζήσης.

Πηγή: lamiareport.gr